Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zaginiona niewiasta

<< < (112/118) > >>

Isentor:
Północnicą wykręciło, coś co przypominało krew zalało jej twarz. Zdezorientowana próbowała podnieść się z ziemi. Druga z północnic zbliżyła się do krasnoluda z zamiarem zaatakowania go swoim morderczym dotykiem.

//Kharim nie może wykonać żadnej akcji ponieważ zadaje teraz cios, druga północinca w tym samym czasie również. Zareagować mogą jedynie osoby trzecie.

Gorn Valfranden:
Natychmiast skoczyłem wyciągając miecz i tnąc w głowę.Wiedziałem że nic to nie da,ale chciałem odwrócić uwagę połódnic.ÂŻeby jeszczę bardziej je wkurzyć,wytknąłem im język :D.

Isentor:

--- Cytat: Gorn z Rivi w 27 Kwiecień 2014, 21:54:48 ---Natychmiast skoczyłem wyciągając miecz i tnąc w głowę.Wiedziałem że nic to nie da,ale chciałem odwrócić uwagę połódnic.ÂŻeby jeszczę bardziej je wkurzyć,wytknąłem im język :D.

--- Koniec cytatu ---
//Północnica wraz z Kharimem znajdują się 15 metrów od Ciebie. Napisałem o tym powyżej. Akrobatyka pozwala Ci wyskoczyć w dal najdalej na 8 metrów. Tak więc dzieli Cię jeszcze 7 metrów do północnicy, którą chciałeś rzekomo zaatakować.

Gorn wyskoczył z ruin niczym poparzony, pokonując odległość 8 metrów w skoku wylądował pośrodku niczego wymachując mieczem w powietrzu. Gdyby północnice nie były demonami zajętymi walką, zapewne parsknęłyby śmiechem oglądając to co zrobił młody rycerz.

//Kharim i Gorn nie mogą wykonać żadnej akcji ponieważ wykonali już akcje, druga północinca w tym samym czasie również. Zareagować mogą jedynie osoby trzecie.

Lucas Paladin:
Lucas nie czekał. Wyszedł z kryjówki i dobiegł do drugiej północnicy od tyłu, zamierzając udaremnić atak na Kharima. Dobył więc miecza i uderzył zdezorientowaną północnicę prosto w plecy, zatapiając tam swoje ostrze.

Isentor:
Walka trwała sekundy, północnica przyłożyła dłonie do piersi Kharima wypalając mu skórę i mięso śmiercionośnym dotykiem. Nim Morean zdążył pokonać odległość 15 metrów krasnolud miał wypalone od dłoni rany na piersi, głębokie na 2 centymetry. Stalowy miecz Moreana przeszył demonice ale nie wyrządził jej krzywdy, północnica zdematerializowała się narzucając powłokę niewidzialności.

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej