Tereny Valfden > Dział Wypraw
"A może wina" - czyli epicka popijawa u bandytów (inny gracz)
MistrzZygfryd:
Wilk skoczył. Elf wykonał unik. Zwierzę wylądowało tuż pod jego nogami. Valfandei z lasu Donva'ss zamachnął się z góry i przeciął wilka w pół, choć mięso i kości stawiały opór ostrzu.
Mohamed Khaled:
Pozostałe trzy nie zostały jednak bierne w tej sytuacji. Rzuciły się na cb, chcąc Cię rozszarpać.
MistrzZygfryd:
//Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit zginę! Na bank zginę!!! Are you fuckin' kiddin' me, Mohamed?! <poirytowany> Od wilków? Ja nie mogę! Mogłem, kurwa, iść dalej!
<facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> ,
Mohamed Khaled:
--- Cytat: MistrzZygfryd w 14 Luty 2014, 21:42:58 ---//Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit zginę! Na bank zginę!!! Are you fuckin' kiddin' me, Mohamed?! <poirytowany> Od wilków? Ja nie mogę! Mogłem, kurwa, iść dalej!
<facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> ,
--- Koniec cytatu ---
//One nie atakują na raz wszystkie. Masz szansę, ładnie rozpisz po prostu uniki. Miałem zamiar Cię tylko lekko drasnąć :P
Isentor:
//Wyprawa anulowana.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej