Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Problem z wlaczeniem moda Returning

<< < (2/4) > >>

Adaś:
Nie wiem w takim razie jak ci pomóc. Może masz jakiś błąd? Mnie działa rewelacyjnie z tych linków.

Isentor:
Wygląda na to, że coś źle zainstalowałeś. Do wyboru mamy dwie rzeczy: moda lub gothic startera.

Yellow:
ok, ale jak rozwiazac ten problem? juz reinstalowalem chyba z 5 razy.
nie wiem czy to wazne, ale podczas instalacji moda, wyskakuje mi error: invalid parameter (file)!
jednak po kliknieciu OK, instaluje sie dalej. to cos z tym errorem zwiazane? co zle robie ze wyskakuje error?

Adaś:

--- Cytat: Isentor w 03 Luty 2014, 18:59:44 ---Wygląda na to, że coś źle zainstalowałeś. Do wyboru mamy dwie rzeczy: moda lub gothic startera.

--- Koniec cytatu ---
W tych paczkach starter instaluje się automatycznie.

--- Cytat: Yellow w 03 Luty 2014, 19:44:30 ---ok, ale jak rozwiazac ten problem? juz reinstalowalem chyba z 5 razy.
nie wiem czy to wazne, ale podczas instalacji moda, wyskakuje mi error: invalid parameter (file)!
jednak po kliknieciu OK, instaluje sie dalej. to cos z tym errorem zwiazane? co zle robie ze wyskakuje error?

--- Koniec cytatu ---
Mnie tez ten błąd wyskakiwał chyba z 3 razy ale mówię że normalnie mi działa. Chyba że.. otóż powiedz mi, jak odpalasz startera to ty masz go np na pulpicie albo nie zależny folderze? Bo ja muszę wchodzić ręcznie w pliki z grą i w folderze "System" (tym od Gothica) odpalać starter. Inaczej mody mi nie działają. Rozumiesz o co mi chodzi?

Yellow:
ta, odpalalem startera na rozne sposoby, na pulpicie, w menu start, w folderze z gra, ciagle to samo....;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej