Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Problem z wlaczeniem moda Returning

<< < (3/4) > >>

Nocturn:

--- Cytat: Yellow w 02 Luty 2014, 19:04:42 ---Witam,
otoz zainstalowalem gothic 2 noc kruka, nastepnie dodatek ReBalance SnC v2. podmienilem pliki w folderze z gra, tak jak bylo to opisane na stronie: http://tnttorrent.info/torrent/Gothic_II_Noc_Kruka_-_Returning_Rebalance_SnC_v2_PL_28Mod_29_516927

--- Koniec cytatu ---
Pół roku temu powstała pełna wersja spolszczenia moda "Returning". Wersja z wyżej wymienionej strony to beta.

--- Cytat: Yellow w 02 Luty 2014, 19:04:42 ---i mam nastepujacy problem; po wlaczeniu gry przez Gothic Starter, wlacza sie zwykly gothic 2 noc kruka.
ktos ma jakis pomysl co moze byc nie tak? co zle zrobilem? dodam jeszcze ze mam system operacyjny win7

--- Koniec cytatu ---
Prawdopodobnie źle zainstalowałeś ReBalance.

--- Cytat: Yellow w 03 Luty 2014, 19:44:30 ---ok, ale jak rozwiazac ten problem? juz reinstalowalem chyba z 5 razy.
nie wiem czy to wazne, ale podczas instalacji moda, wyskakuje mi error: invalid parameter (file)!
jednak po kliknieciu OK, instaluje sie dalej. to cos z tym errorem zwiazane? co zle robie ze wyskakuje error?

--- Koniec cytatu ---
Ten błąd nie ma żadnego wpływu na działanie modyfikacji.

Yellow:
a z jakiej strony sciagaliscie rebalance i spolszczenie, takie ze dziala na 100% ?

Nocturn:
Temat poświęcony pełnej wersji spolszczenia na forum theModders.

bonio20:
zobacz mój wpis w temacie podanym wyżej może Ci pomoże

Stachu92:
Dołączam się do prośby o pomoc. Mam ten sam problem. Dodam, że mam widows 8 i  pojawił się również problem z uruchomieniem gry w oknie  ;[

P.S. Mam gotica złotą edycję, czy to może wpłynąć na problem z modem ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej