Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test zaufania #1 Kenshiego Himury

<< < (4/10) > >>

Hagmar:
Drzwi otworzył ci krasnolud, spojrzał na ciebie krytycznie.
- Czego?

Kenshin:
Ork zmierzył karzełka. - Mam, tu listy dla pana, od Tyrra z waszej stolicy. Kenshin sięgnął, do pasa i wręczył mu listy.

Hagmar:
- Tyrr i jego pierdolone testy... wejdź i rozgość się. Przy okazji, jestem Toryg. Opowiedz mi o sobie "czarnuchu".

Kenshin:
- Arigato. Przepraszam, znaczy dziękuje. Ork wszedł i siadł, w jednym z wygodnych foteli. - Jestem Kenshin Himura pochodzę z Tinirletu. Dlatego czasami posługuję się rodzimym językiem. Jak już wcześniej zauważyłeś, przechodzę pierwszy test Tyrra, w którym to kazał dotychczas oddać te listy, o mnie już trochę wiesz to teraz ty odwzajemnij się tym samym. 

Hagmar:
- Nie tak szybko. Krasnolud nalał wódki do szklanek które stały na stole zaraz obok brudnych talerzy. Najwyraźniej brodacz niedawno skończył jeść. - Przez kilka lat jeździłem z wyprawami Hrabiego Taciticusa do Tinriletu jako nawigator na Linie Andrieja zacnej karaweli jaką dostał w prezencie. Zwiedziliśmy sporo tamtejszych krain jednak na rdzenne orcze ziemie nie dopłynęliśmy. A ty nosisz dość ludzkie imię. Opowiadaj dale.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej