Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test kruka #5
Anette Du'Monteau:
-Pewnie jest nieco popołudniu. - powiedział strażnik przyglądając się horyzontowi. -Pan Jahned mówisz? Wydaje mi się, że widziałem taki znak niedaleko. Zdaje się iż gdzieś w tamtym rejonie. - rzekł wskazując na większą uliczkę po waszej prawej.
Talia:
- Dziękuję bardzo. Do widzenia. - Powiedziała radośnie do strażnika i wdzięcznie się skłoniła. Ruszyła w wyznaczonym kierunku w poszukiwaniu domostwa. Gdy znalazła (o ile znalazła) rozglądała się dookoła, aby zobaczyć czy ktoś jej nie obserwuje oraz w okna i podwórze by dojrzeć, czy jest ktoś w środku.
//Wybacz, ze tak długo, ale miałem problemy z elektrycznością :( . Tak to jest jak się gwoździe w gniazdka wkłada.
Anette Du'Monteau:
Jak na razie nie zauważyłaś nikogo. Jedyni ludzi, którzy byli w okolicy to przechodnie od czasu do czasu spacerujący uliczką obok. Robota wydawała się całkiem łatwa.
Talia:
Stanęła zatem elegancko pod drzwiami i zapukała do drzwi, (jeżeli nie uzyskała żadnej odpowiedzi) to spróbowała otworzyć drzwi i wejść do środka. Weszła do środka używając swojej umiejętności rasowej Cichy chód...
Anette Du'Monteau:
Drzwi były zamknięte, więc nie dało rady wejść.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej