Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test kruka #5
Talia:
Nazwa wyprawy: Test kruka #5
Prowadzący wyprawę: Blaze
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Walka dowolną bronią 50%, chęć dołączenia
Uczestnicy wyprawy: Talia
- No to opowiadaj, co top za przedmiot kto go "odebrał" od ciebie. Może jakieś konkretne informacje o celu? - Zapytała rozochocona dziewczynka podskakując na krótkich nóżkach.
Anette Du'Monteau:
-To niewielki złoty puchar, z którego uwielbiałam pić. Straciłem go na rzecz pewnego obywatela imieniem Jahned. Mieszka na obrzeżach dzielnicy obywatelskiej. Przed jego domem jest tabliczka z jego imieniem. Wątpię, że będzie chciał go oddać po dobroci, więc będziesz musiała się nieco postarać.
Talia:
- Więcej informacji nie potrzebuję. Zaraz wracam. - Powiedziała, poprawiła koszulę, rozpięła dekolcik i poszła do dzielnicy obywatelskiej w poszukiwaniu domku pana Jahneda, szczególnie doszukiwała się tabliczki z imieniem. Gdy (Jeżeli) znalazła domek, to zapukała do niego, co by sprawdzić obecność właściciela domu bądź też służby...
Anette Du'Monteau:
Spacer poprzez miasto nie był specjalnie męczący. Tylko krótką chwilę zajęło ci odnalezienie przejścia z starego miasta na tereny dzielnic mieszkalnych Efehidonu. Byłaś niewielka i niepozorna to też ludzie nie zwracali na ciebie zbytniej uwagi. Przemknęłaś niemal jak duch poprzez nie w pełni znane ci jeszcze uliczki. W pewnym momencie zaczepił cię nawet jakiś strażnik.
-Zgubiłaś się dziewczynko? Może ci jakoś pomóc? - spytał czarnowłosy służbista.
Talia:
- Było by bardzo miło, może mi pan powiedzieć która godzina? Poza tym poszukuję pewnego pana w dzielnicy mieszkalnej, miło by było, gdyby wskazał mi pan drogę do domu niejakiego pana... chwila - powiedziała i zaczęła przebierać w portkach znalazła jakiś papierek i udała, ze wyczytała z niego imię i schowała go - Jahned, pan Jahned. Wie pan gdzie mieszka? Może pan wskazać drogę?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej