Strefa pomocy > Gothic
Jak zabić trola?(rozdzial 4)
Kapi Pogromca:
Hmmm... To słaby jesteś jak nie możesz pokonac trolla. Proponuję, żebyś nabił z 5-10 poziomów i spokojnie pokonasz troll bez, żadnych zaklęc i innych tego typu sztuczek. Ja tam nie miałem z nim najmniejszych trudności. Jak już naprawdę nie chce Ci się nabijac poziomów to proponuje kupic czar zmniejszenia potwora i napewno zadziała. I jeśli nie pokonujesz trolla to radze Ci na przyszłośc myślec trochę więcej o poziomach niż o wykonywaniu zadań i wykonuj też zadania poboczne, nie tylko główne. Co do zwoju to na 100% ma go Xardas.
Arkhan:
Ludzie, po co kupować ten zwój u magów. On leży przy tym szkielecie gdzie jest Czarne ziele, kartka z dziennika, jakieś tam zielsko i właśnie ten zwój. Użyj go na trollu, i żeby go zabić to kwestia 2-5 ciosów.
--- Cytuj ---To świadczy, że już użył czaru przy szukaniu Kamieni Ogniskujacych.
--- Koniec cytatu ---
lol, kompletnie cie nie rozumiem...
Boba Fett:
--- Cytuj ---Jestem w czwartym rozdziale, zbieram wszystko co jest potrzebne do zrobienia ulumulu. zabilam już cieniostwora, ognistego jaszczura i węża blotnego
--- Koniec cytatu ---
To świadczy, że już użył czaru przy szukaniu Kamieni Ogniskujacych. o_O Proszę czytać ze zrozumieniem. Proszę także już nie otwierać tego tematu, zostało podanych dość sposobów pokonania trolla.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej