Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Najbezpieczniejszy konwój pod słońcem
Patty:
- Dość tego... - rzuciłam, schodząc z konia. Zbroja zadźwięczała, gdy uderzyłam stopami o ziemię. Bez dalszego pierdolenia się dobyłam miecza, srebrna klinga wydała cichy zgrzyt, trąc o skórzaną pochwę. Wykonałam krok do przodu i momentalnie zniknęłam, przemieszczając się za plecy wampira, wzniesiony miecz zaczął błyskawicznie opadać na kark wampira, by jednym, prostym cięciem dokonać dekapitacji.
Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.
Rikka Malkain:
Garik był na koniu, więc jego kark był zbyt wysoko by miecz paladynki mógł tak po prostu na niego opaść :P. Gdy usłyszał ruch za swoimi plecami krzyknął ostro na konia i zaczął uciekać. Kierował zwierzaka między drzewa. Było ciemno, ale w przeciwieństwie do tych z tyłu widział którędy może jechać. -Dałem ci swojej krwi!-Wrzasnął jeszcze do Kratosa licząc że ten nie przyłączy się do pościgu, gdy przypomni mu o tym jak to kilka dni temu ocalił jego życie.
Nawaar:
- Co teraz zrobimy, lecimy za nim.
Isentor:
// Przede wszystkim zapoznajcie się z tym: http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Zasady_walk_gracz_vs._gracz
Patty posiada 9 akcji na całą walkę co równoznaczne jest z atakiem, blokiem, parowaniem lub unikiem.
Garik posiada 5 akcji na całą walkę co równoznaczne jest z atakiem, blokiem, parowaniem lub unikiem.
Kharim posiada 6 akcji na całą walkę co równoznaczne jest z atakiem, blokiem, parowaniem lub unikiem.
Aurius posiada 9 akcji na całą walkę co równoznaczne jest z atakiem, blokiem, parowaniem lub unikiem.
Kratos posiada 7 akcji na całą walkę co równoznaczne jest z atakiem, blokiem, parowaniem lub unikiem.
Patty zabójczym cięciem pozbawiła nóg konia, na którym zasiadał wampir. Garik runął na ziemię wraz z kobyłą.
//Muszę to rozwiązać w ten sposób, ponieważ nie zastosowaliście się do zasad GvG, zaś Patty nie wzięła pod uwagę tego, że Garik zasiada na koniu.
//Akcję liczę od tego postu.
Nawaar:
Kharim widząc, jak wampir spadł z konia wyjął tarczę i kiścień za pasa i ruszył w jego stronę. Po krótkiej chwili krasnolud zamachnął się bronią, aby trafić w łeb Garika.
//Czekamy na reakcje Garika.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej