Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test kruka

(1/4) > >>

Samir:

--- Cytat: Blaze w 04 Grudzień 2013, 14:54:55 ---Nazwa wyprawy: Test kruka
Prowadzący wyprawę: Blaze
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Walka dowolną bronią 50%, chęć dołączenia
Uczestnicy wyprawy: Samir

--- Koniec cytatu ---

- Kto to dokładnie jest? I czego konkretnie ode mnie oczekujesz? - Samir wolał się dopytać niż potem kombinować na siłę. A kobieta momentami wyrażała się wyjątkowo nieprecyzyjnie.

Anette Du'Monteau:
-Gość ma jakiś sklep z tajemniczymi ziołami. Nazywa się Adar. Idź do niego i postrasz go nieco. Niech wie, że panują tutaj pewne zasady. Przecież zyskami powinno się dzielić, czyż nie złotko?

Samir:
- Kiep ten, co się nie dzieli - Samir chciał splunąć, ale zreflektował się w ostatniej chwili. Wszak rozmawiał z kobietą, pewne zasady obowiązują. A mauren był przekonany, że plucie przedstawicielce płci pięknej pod nogi nie wpisywało się w żadną z tych reguł - To ja będę się zbierał. - po tych słowach mężczyzna ruszył w kierunku dzielnicy handlowej, gdzie spodziewał się odnaleźć sklep owego Adara.

Anette Du'Monteau:
Wędrowałeś spokojnie poprzez dzielnicę handlową Efehiodnu. Mijałeś po drodze kolejne szyldy okolicznych sklepów. Kupcy, którzy wystawili swoje stragany na zewnątrz zapraszali niemal każdego do spróbowania ich produktu i kupienia większej ilości. Ogółem rzecz biorąc było dość gwarno. Chwilę później twój wzrok dostrzegł gdzieś dalej na szyldach imię Adara.

Samir:
To pewnie tu, pomyślał w duchu mauren i podszedł do drzwi. Długo się nie namyślając, pchnął je i wszedł do środka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej