Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy dałbyś rade przejść Gothic 1 z Wrzodem :D

<< < (6/9) > >>

HolyDiver:
No raczej by się nie dało, skoro uciekał nawet przy walce z ścierwojadem.

xNoZoMi:

--- Cytat: Mohamed w 18 Styczeń 2014, 18:34:11 ---Ja was ludzie nie rozumiem. Niby mnie też wkurzał wrzód, ale on po prostu był samotny (co powodowało strach, idąc spać ;p). Co do pytania. Myśle że tak. Mnie tam nie przeszkadzał, może dlatego że nie zwracałem na niego uwagi :)

--- Koniec cytatu ---
Ja bym go chętnie ze sobą wziął ,tylko te jego żenujące dialogi,do tego w czasie walki ci wyskoczy,jego dialogiem.Z pewnością jak by tyle nie gadał to bym go se sobą wziął.:D

Talia:
Za coś do kolonii trafił, każdy jeden z zamkniętych tam osób jest zbrodniarzem. Wrzód za coś też tam trafił, na pewno nie za piękne oczy. Poza tym rzeczywiście, szkoda trochę dziada, ale niestety nie jesteśmy tam organizacją opiekuńczą tylko bohaterem, który ma pozbyć się sługi beliara.

Mohamed Khaled:

--- Cytat: Talia w 19 Styczeń 2014, 09:38:24 ---Za coś do kolonii trafił, każdy jeden z zamkniętych tam osób jest zbrodniarzem. Wrzód za coś też tam trafił, na pewno nie za piękne oczy. Poza tym rzeczywiście, szkoda trochę dziada, ale niestety nie jesteśmy tam organizacją opiekuńczą tylko bohaterem, który ma pozbyć się sługi beliara.

--- Koniec cytatu ---

Patrząc na to, nie wszyscy są złymi zbrodniarzami. Tamtego czasu, za najmniejszy występek (np. kradziesz jabłek) trafiało się do kolonii. Powodem była ruda, której król pragnął by wygrać wojnę z orkami ;) Więc założenie że każdy zbrodniarz. Można założyć, że w pobycie stali się draniami, ale to już nie ważne :) Pozdro.

Talia:

--- Cytat: Mohamed w 22 Styczeń 2014, 18:41:34 ---Patrząc na to, nie wszyscy są złymi zbrodniarzami. Tamtego czasu, za najmniejszy występek (np. kradziesz jabłek) trafiało się do kolonii. Powodem była ruda, której król pragnął by wygrać wojnę z orkami ;) Więc założenie że każdy zbrodniarz. Można założyć, że w pobycie stali się draniami, ale to już nie ważne :) Pozdro.

--- Koniec cytatu ---

Prawo skazało ich niezależnie za co są klasyfikowani jako zbrodniarze i skazańcy. Nie mówię, że na pewno i zawsze ciężkie występki. Niezależnie jakie przestępstwo popełnił z pewnością zrobił to ;), zatem jest zbrodniarzem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej