Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy dałbyś rade przejść Gothic 1 z Wrzodem :D

<< < (5/9) > >>

Gorn Valfranden:
zgadzam się z resztą przejście z wrzodem całej gry jest niemożliwe

--- Cytat: Nocturn w 23 Listopad 2013, 12:16:49 ---Wrzód nie jest Kopaczem, nie należy do żadnej gildii. W czwartym rozdziale zostaje zabity przez członków Starego Obozu.

--- Koniec cytatu ---

chciałbym zauważyć że jeśli z pomocą kodów wylevelimy go na 5 lv to możemy go umieścić wśród cieni to przeżyje.

pozdrawiam
gorn102

Piendel:
Raczej nie,raczej po ok. 1 godzinie gry popełniłbym samobójstwo,w grze i w realu.

Talia:
Tak jak już pisali poprzednicy, nie jest możliwe przejście całości razem z nim non stop na plecach. Po przejściu do innych lokacji, jak kopalnie, czy świątynia śniącego, nie jesteśmy w stanie wziąć go ze sobą. Znika gdzieś. Poza tym niezwykle szarga nerwy podczas przemierzania kolonii. Co chwile ucieka przed zagrożeniami, ciężko by było wszystkie sprawy z nim rozwiązać.

xNoZoMi:
Nie no raczej do świątyni śniącego bym z nim nie doszedł albo by mi nerwy puściły ,albo by go zabili

Mohamed Khaled:
Ja was ludzie nie rozumiem. Niby mnie też wkurzał wrzód, ale on po prostu był samotny (co powodowało strach, idąc spać ;p). Co do pytania. Myśle że tak. Mnie tam nie przeszkadzał, może dlatego że nie zwracałem na niego uwagi :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej