Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnica Ron'dla

<< < (4/11) > >>

Mohamed Khaled:
Czego tu?! krzyknął jeden z nich przy bramie. Wyciągnął pistolet, i zaczął do ciebie mierzyć.

Arya:
Z trudem udało się się spokojnie patrzeć na strażnika. Spokojnie...cóż taka drobna osóbka jak ja mogłaby złego zrobić? Uśmiechnęła się, ale jej oczy pozostały zimne. Przychodzę od Laxa. - Powiedziała z nadzieją, że to faktycznie pomoże.

Mohamed Khaled:
Laxa? Czekaj... Horacy! Lax to ten od południowej, co nie?
Tak Siergiej!
Ah.. Skoro jesteś od Laxakia, to pewnie chcesz do nas dołączyć... Z tym jednak jest problem. Nasz herszt nie wpuszcza do siebie nikogo, kto nie jest odpowiedni. Musisz zyskać uznanie u Scattiego - to zastępca Andre. Idź do pierwszej chaty po lewej, a potem na tyły. Tam mieści się jego domek.
Po czym wpuścił się do obozu. Było tam pełno ognisk, więc pewnie to część strażnicza. Szłaś dalej. Gdy przeszłaś któryś z zakrętów ujrzałaś jaskinię:

Arya:
Ruszyła we wskazanym kierunku. Gdy doszła do domku, który wydawał jej się być prawidłowym, zapukała.

Mohamed Khaled:
Wejść! usłyszałaś. Więc ty jesteś tą nową? Moi ludzie mi już donieśli, że chcesz do nas dołączyć. Podejrzewam, że wiesz jak u nas teraz jest.. Do tego ten mag.. Blee.. Magiki zasrane. Ja się policzę z tym kutasem z stolicy! Ale wróćmy do rzeczy. Jeśli chcesz do nas dołączyć, musisz spotkać się z Andre - a na to pozwalam tylko ja. Zdobądź poparcie wśród moich ludzi, a zobaczymy co dalej.. Po czym wrócił do czytania jakiegoś dziennika. Nie miał ci więcej nic do powiedzenia.

//Jest skończona liczba postaci, które możesz odwiedzić. Możecie, bo nie musisz odnajdywać ich wszystkich.

//Szukając, napisz posta, że chodzisz po obozie. Dam Ci po każdym takim poście dwie osoby, do których można podejść i z którymi można porozmawiać. Którego wybierzesz, należy do ciebie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej