Tereny Valfden > Dział Wypraw
Ruiny Gildii
Elrond Ñoldor:
- To do roboty...
// ja nie mam na razie czasu
Devristus Morii:
Nocturn, Aragorn: W waszą stronę poleciały granaty magmy z czterech stron, a reszta rzuciła się na was Zauważyliście 5 opętanych maginów ognia, 2 opętane niewiasty i 10 bandytów.
Statystyki przeciwników:
Opętany magin ognia
Opętana niewiasta
Bandyta
Hagmar:
//Rozmiary sali i rozstawienie mobów poprosze
Devristus Morii:
//Rozmiary sali: 30m x60m x 20m. Odpowiednio szerokość, długość i wysokość. Na wysokości 15 metrów są balkony,na których znajdują się magini - 3 po lewej w odległości: 50,45 i 30 oraz 2 po lewej w odległości 20,15. NA tym samym poziomie co Wy znajduje się reszta w odległości... 20 metrów bandyci i 30 opętane niewiasty. Oczywiście na balkonach są przejścia, czyli dziury w ścianie wielkości drzwi.
Hagmar:
Aragorn wytworzył wokół siebie psionicznego kondona by ochronić się przed eksplozją najbliższego granatu
- Upiltu! Mroczna energia eksplodowała na najbliższym balkonie, z magina i samego balkoniku wiele nie zostało. Dracon wzleciał w powietrze by unikać magicznych pocisków i samemu nakurwiać mocą.
- Upiltu! Powtórzył tę formułę jeszcze 3 razy rozsadzając zszkokowanych magów. Wycelował jeszcze w grupę bandytów.
- Upiltu! Wybuch rozerwał wszystko w promieniu 6 metrów. Zabijając Biedne elfki i 2 bandytów.
//Wykorzystałem inkantacje wszystkie ;p
magini 5/5
Niewiasty 2/2
Bandyci 2/10
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej