Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test zaufania #1 Salazara
Canis:
Nazwa wyprawy: Test zaufania #1
Prowadzący wyprawę: Aragorn
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Walka dowolną bronią 50%
Uczestnicy wyprawy: Salazar
- Dobrze, wyruszę najszybciej jak się da, tylko powiedz mi dokładniej gdzie znajdę tę karczmę pod kozim kopytem? - Zapytał Salazar za w czasu by nie błądzić...
Hagmar:
- Tutaj. Wskazał ci punkt na mapie. - Powiedz karczmarzowi rześ ode mnie.
Canis:
-Dobrze, zatem tak zrobię... - Powiedział i lekkim skinieniem głowy oddalił się od Tyrra. Wyszedł z karczmy i kierował się na ten jedyny szlak handlowy, w kierunku karczmy, droga była daleka, ale... niestrudzenie gnał. Czemu tak daleko... Rozmyślał jaszczur.
Hagmar:
Jechałeś dość szybko i dotarłeś do karczmy o zmroku, dwaj krasnoludzcy strażnicy spojrzeli na ciebie podejrzliwie.
//Jest godź. 18:59 II.II Astas. 16 roku II Ery. Stoisz na sporym placu przed karczmą. ÂŚwiat jest twój, wszystko co zrobisz ma konsekwencje. Nie ma przewidzianego jednego zakończenia więc: świat jest twój, decyzje są twoje. Pozory mylą a bobry oddychają pod wodą.
Canis:
Późno już... czas na dobranockę... Rozmyślał docierając na miejsce. Podszedł do krasnoludzkich strażników.
- Witam, - widzę, że obiekt pilnie strzeżony...- czy można wejść? strasznie jestem spragniony... noc się zbliża a głodnym tez nieprzyjemnie przemierzać tutejsze klimaty...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej