Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Kiedy mogę podbijać miasta ?
xNoZoMi:
No to jak chcesz droga Innosa ,to tak jak powyżej napisałem,a jak Adanosa to po zabraniu wszystkich artefaktów udajesz się do Xardasa on powie ci że masz zniszczyć te artefakty ,da ci kamień ogniskujący żeby rozgrzać piec w kopalni rudy ,i tam masz zniszczyć te artefakty ,potem Xardas zleca ci żebyś zabił Rhobara II i Zubena ,Rhobar II po tym jak się dowie że zniszczyłeś artefakty to i tak będzie chciał cię zabić,no i potem idziecie z Xardasem do portalu.
arni1552:
Nigdy niegrałem po stronie beriala opłaca sie?
jeryrep:
--- Cytat: arni1552 w 23 Styczeń 2014, 10:02:37 ---Nigdy niegrałem po stronie beriala opłaca sie?
--- Koniec cytatu ---
Sam nie wiem. Jest to strona asasynow, wiec pewnie duzo placa, a w ogole wyglada to tak samo jak u innosa i adanosa
Thor ibn Odyn Grom:
Jeśli byś grał magiem to by się opłacało bo wtedy np przy wyzwaniu miast armią ciemności może przynajmniej zająć kilku orkow czy askow i gdy będą walczyć z markami to ich spokojnie powybijasz jednego po drugim więc według mnie się opłaca stać po stronie blaira bo i tak trzeba powybijac wszystkich orkow. :D
arni1552:
G3 jest tak rozbudowany że ja zawsze mam większość umiejętności jak złota rączka xD i chyba sie zgodze z wami ale i tak nie lubie asaśków bo się opierda... I jak jest okazja to świecą złotem i ty to musisz zrobić a koczownicy (dobzi) zazwyczaj proszą
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej