Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Kiedy mogę podbijać miasta ?

(1/5) > >>

FirstMission:
Jestem w etapie, gdy muszę zbierać artefakty Adanosa i obecnie mam 1 z Gothy. Teraz muszę udać się do Trelis i kupić tam kolejny i podbijać Myrtanę? Bo ja zupełnie nie mam pojęcia. Mam pójść do Xardasa (jak zdobędę artefakty) i on powie, że mam wszystkie miasta powybijać? Może to będzie konieczne wraz z fabułą ? :D

Julian:

--- Cytat: FirstMission w 30 Sierpień 2013, 23:17:34 ---Jestem w etapie, gdy muszę zbierać artefakty Adanosa i obecnie mam 1 z Gothy. Teraz muszę udać się do Trelis i kupić tam kolejny i podbijać Myrtanę? Bo ja zupełnie nie mam pojęcia. Mam pójść do Xardasa (jak zdobędę artefakty) i on powie, że mam wszystkie miasta powybijać? Może to będzie konieczne wraz z fabułą ? :D

--- Koniec cytatu ---
A czemu miałbyś podbijać miasta? Do zebrania artefaktów nie potrzebne jest podbicie miast. A do zakończenia gry drogą Adanosa wystarczy zabicie Zubena i Rhobara.

FirstMission:
Gram po raz 1. w Gothic III drogą Innosa więc muszę wszystkie miasta wyzwolić z Assasynów i Orków, nie ? Tylko nie wiem kiedy mam je podbijać. To wszystko się potoczy wraz z fabułą ? .. Czasem nie kumam tej gry ;/

cancel:
Na bieżąco możesz wyzwalać miasta. Po wykonaniu większości questów w danym mieście.

D303PL:
Kolega wyżej ma rację.Po wykonaniu odpowiednich zadań podmij miasta i już.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej