Autor Wątek: Pomoc przy ornamencie  (Przeczytany 2449 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nordale

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 9
  • bu
Pomoc przy ornamencie
« dnia: 29 Grudzień 2006, 17:26:48 »
mój problem polega na tym, że gdy prosze o pomoc do Laresa w odzyskaniu ornamentu na polnocy to po jego kwestii "powiedz kiedy bedziesz gotowy" pojawia sie normalnie okienko wyboru wypowiedzenie, ale nie pojawia sie kwesta gotowosci   .Plx o pomoc

P.S. Na poczatku gry pytalem sie jak dostac sie do majatku ziemskiego ale nieprosilem oto zeby mnie zaprowadzil
« Ostatnia zmiana: 29 Grudzień 2006, 18:10:40 wysłana przez KwaseK »

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Pomoc przy ornamencie
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Grudzień 2006, 18:40:11 »
Ehh...musisz chyba wykonać zadanie w którym to musisz poszukać zastępcy dla Laresa. Lares da pierścień, i musisz dać ten pierścieć Baltramowi, handlarzynie. Radziłbym też poczytać solucję do gry, bo być może coś przeoczyłeś (solucja dostępna tutaj http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=43). Lub udaj się sam do kamiennego kręgu, lecz będzie to nieco trudne zadanie ze względów panoszących sie wargów które w NK są niesamowicie silne.

Forum Tawerny Gothic

Pomoc przy ornamencie
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Grudzień 2006, 18:40:11 »

Offline Nordale

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 9
  • bu
Pomoc przy ornamencie
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Grudzień 2006, 18:55:46 »
chcialem powiedziec ze juz wykonalem to zadanie z pomoca dla laresa

Offline TOOL

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Pomoc przy ornamencie
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Grudzień 2006, 19:04:14 »
Chciałbym się zapytac, bo nie chce zakładac nowego tematu, a wątek jest podobny, otóż nigdy nie dociekałem i nie miałem czasu na to by pogadac z Cavalornem, a obiecał mi ze mozę pomóc z ornamentami, więc jak mogę go przekonac by poszedł ze mną do tego ornamentu przy farmie Lobarta, bo czytałem że tam z nim można iśc.

Za nie długi czas będę jeszcze raz Gothica 2NK przchodził bo mam taką ochotę, bo G3 mi nie przypadł do gustu jak moja ulubiona częśc gry Gothic 2.

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Pomoc przy ornamencie
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Grudzień 2006, 19:38:20 »
Chciałbym się zapytac, bo nie chce zakładac nowego tematu, a wątek jest podobny, otóż nigdy nie dociekałem i nie miałem czasu na to by pogadac z Cavalornem, a obiecał mi ze mozę pomóc z ornamentami, więc jak mogę go przekonac by poszedł ze mną do tego ornamentu przy farmie Lobarta, bo czytałem że tam z nim można iśc.

Kiedy otrzymasz misję od Nefariusa z tymi ornamentami i udasz się do kamiennego kręgu przy farmie Lobarta, tam już Cavalorn będzie stał.

chcialem powiedziec ze juz wykonalem to zadanie z pomoca dla laresa

Poczytaj solucję, inaczej pójdź do kamiennego kręgu sam.

Forum Tawerny Gothic

Pomoc przy ornamencie
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Grudzień 2006, 19:38:20 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything