Strefa pomocy > Gothic
Jak szybko zostać magiem ?
Alastor[RV]:
Czyli niezależnie od poziomu wykształcenia w zakresie złodziejstwa wszystko opiera sie na szczęściu?
Elrond Ñoldor:
Tak. Ale zawsze jest taki sam kod dla jeden skrzynki. Ucząc się otwierać zamki po prostu będziesz ich mniej łamał.
Alastor[RV]:
Wiec rozdawanie punktów na szkolenie w otwieraniu zamków to marnotrawstwo tychże.
Nawaar:
Witam wcale nie otwierania zamków warto,się nauczyć po prostu nie pakujesz punktów w silę i w zręczność tylko w manę i kręgi a dzięki otwieraniu można dosyć dobrze zarobić
Alastor[RV]:
Wybacz ale albo napisałeś głupotę albo ja czegoś nie qmam. Po co na początku mam ładować w mane jesli nie znam zadnych zaklec i nie mam szansy sie ich nauczyc na początkowym etapie gry.
Nastepnie piszesz ze na otwieraniu mozna zarobic sporo ale jak je otworzyc ?????????
Jesli nie dam nic w otwieranie to jakim cudem otworze skrzynie?
Jesli faktycznie tak jest ze czy otworze dana skrzynie czy nie zalezy tylko od szczescia to jest to jakis straszny fail tworcow gry bo po co marnowac punkty na niepotrzebna umiejetnosc.
I w koncu jak otworzyc te skrzynie, przeciez kombinacji moze byc sporo. Wlasciwie to wiadomo ile ruchów jest w takiej kombinacji?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej