Strefa pomocy > Gothic

Jak szybko zostać magiem ?

<< < (3/16) > >>

Gordian Morii:
Najlepszy sposób na exp? Idź do starego obozu, niektóre zadania wymagają tylko rozmowy z NPC albo pobiegania od jednego do drugiego. Expienie na potworach zaczniesz później.

Elrond Ñoldor:
Ale jakby przeszedł się po kretoszczurach i ścierwojadach, to by się nic nie stało. Tylko mniej 20 pkt siły i niewykończone ostrze. Dobry jest też myk kazać się doprowadzić do obozu na bagnach. Nasz przewodnik wybije nam wszystko po drodze, a exp nam poleci.

Alastor[RV]:
Wszedłem na szybko do gry i po naciśnięciu ctrl nic sie nie dzieje a po naciśnięciu F uzyskuje widok z pierwszej osoby. Ale by zadać cios musze nacisnac LPM.
Co do zadan w starym obozie, nie moge znalezc Fiska ktory to ma miecz do kupienia za 100 bryłek rudy. Jestem w miejscu gdzie na mapie jest jego lokalizacja ale go niema. Podejrzewam ze jest on w srodku zamku a tam wstepu nie mam. Zadanie ze znalezieniem zaginionego straznika tez na razie poza zasiegiem bo wejscia do jaskini strzegą 3 moby.
Najlepsza bron jaka dysponuje to miecz znaleziony na poczatku gry. Mam 2 lvl wiec jakies punkty mam to chyba zainwestuje je w sile moze to pomoze.

GaroK:
nie umiesz znalesc fiska?
od południowej bramy skręć w lewo i trzymaj się od strony sciany zamkowej, będzie siedział na ławce przy swoim domku

Nocturn:
Fisk jest na targowisku. Dobrym sposobem na początkowy exp jest pójście z Baal Parvezem do Obozu Bractwa lub z Mordragiem do Nowego Obozu. Po drodze będą wybijać napotkane zwierzęta, za które będziesz otrzymywał doświadczenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej