Tereny Valfden > Dział Wypraw

Bratobójca - I śledztwo

(1/12) > >>

Jiroslav:
Nazwa: Bratobójca - I śledztwo
Wymagania: Logiczne myślenie
MG: Kratos
Ilość wykonujących: 1
Nagroda: 100 grzywien

-Bratobójstwo tak? To w istocie poważna sprawa. I ja mam dowiedzieć się co stało się naprawdę, czy aby bratobójstwo jest faktycznie bratobójstwem...-Mężczyzna sprawiał wrażenie jeszcze bardziej ponurego i przygnębionego niż zwykle. -Niech będzie. Podejmę się. Powiedz mi tylko, gdzie leży ta miejscowość?-

Mohamed Khaled:
Aertru leży w gminie Fetho w hrabstwie Revar - na północ od Efehidon. Ruszaj! I dowiedz się jaka jest prawda. Oświadczył mu, po czym wskazał kierunek. Jedyne co ci pozostało, to podróż.

Jiroslav:
-Hrabstwo Revar?-Jiros, który zdążył już przejrzeć kilka map królestwa wiedział, że musi udać się prawie na drugi koniec wyspy. Westchnął, pożegnał elfa i poszedł przygotować się do wyprawy. Podobno podejrzany o zabicie brata miał być niedługo zgładzony, a zatem nie było ani chwili do stracenia. Na szczęście Jiroslav był w Atusel tylko przejazdem, więc większość potrzebnych rzeczy miał już przy sobie. Zabrał konia ze stajni, zapytał kilku miejscowych o drogę i wyruszył. Na początek w stronę stolicy.

Mohamed Khaled:
Jadąc w stronę bramy zobaczyłeś staruszka siłującego się z skrzynkami na wozie.

Jiroslav:
Zamyślony Jiros już miał minąć starca bez słowa, gdy jedna ze skrzynek spadła z wozu i przyciągnęła jego uwagę. Zatrzymał się i przyjrzał starszemu mężczyźnie. -Pomóc ci dobry człowieku?-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej