Tawerna Gothic > Serwis

8 urodziny Tawerny Gothic

<< < (6/9) > >>

Elrond Ñoldor:
Pytałeś się ogółu Orzeszku <ignorant>

Arkhan:

--- Cytat: Peanut w 31 Lipiec 2013, 14:37:48 ---Mi podobnie jak Devowi najbardzje utkwiły w pamięci akcje z Rychem, to było całkiem śmieszne do czasu, aż każdy sie zorientował, że to czysta prowokacja i nikt go nie brał na poważnie :(. Chce mi się również śmiać jak przypominam sobie wszystkie wojny o stanowisko moderatora i postacie takie jak Crisis, Reinmar bądź DODO :d. Wtedy to wszystko było jakieś takie ważne i ekscytujące, że jak o tym myśle, to aż bym się chciał na chwilę wrócić i ponawrzucać sobie z nimi wszystkimi jeszcze jeden raz, czujecie to prawda? :)

--- Koniec cytatu ---

Pozdrówcie Reinmara jeśli macie z nim kontakt.
Wszystkiego najlepszego dla TG na kolejne 8 lat.
Nigdy nie zapomnę naszych wojenek jakie toczyliśmy. Ile ja multikont miałem na g.upie, to nawet stare wiedźmy nie zliczą. Potem pamiętam jak wojna z gothic.net przeniosła się tutaj, reinmar, rajca, i całe ally ateistów kontra ja (choć dziś jestem członkiem Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów). Piękne to czasy były. Nasze wojny o stanowiska, edytowanie błędów stylistycznych przez DODO też zapamiętam forever. Wkurw Reinmara i ekipy na KRYÂŚKÊ (Crisisa). Moje szpiegostwo Kacperexa w porozumieniu i za zgodą Isentora ^^ Moje podniecenie sięgające nieba jak dostałem moda przez znajomość z Respevem.
Btw, cześć Boba Fett ;] Kopę lat, bandyto.

Elrond Ñoldor:
Ostatnio sam mam ochotę pozaznaczać na czerwono błędy niektórych idiotów. ÂŻeby robili chociaż ortograficzne <ignorant>

--- Cytat: Arkhan w 01 Sierpień 2013, 11:14:48 ---Btw, cześć Boba Fett ;] Kopę lat, bandyto.
--- Koniec cytatu ---

Boba? Boby z nami nie ma już baaardzo długo...

Arkhan:
Ou. Szkoda.

Szarleǰ:

--- Cytat: Arkhan w 01 Sierpień 2013, 11:14:48 ---Pozdrówcie Reinmara jeśli macie z nim kontakt.
Wszystkiego najlepszego dla TG na kolejne 8 lat.
Nigdy nie zapomnę naszych wojenek jakie toczyliśmy. Ile ja multikont miałem na g.upie, to nawet stare wiedźmy nie zliczą. Potem pamiętam jak wojna z gothic.net przeniosła się tutaj, reinmar, rajca, i całe ally ateistów kontra ja (choć dziś jestem członkiem Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów). Piękne to czasy były. Nasze wojny o stanowiska, edytowanie błędów stylistycznych przez DODO też zapamiętam forever. Wkurw Reinmara i ekipy na KRYÂŚKÊ (Crisisa). Moje szpiegostwo Kacperexa w porozumieniu i za zgodą Isentora ^^ Moje podniecenie sięgające nieba jak dostałem moda przez znajomość z Respevem.
Btw, cześć Boba Fett ;] Kopę lat, bandyto.

--- Koniec cytatu ---

Nigdy bym się nie spodziewał, że niektóre osoby tutaj jeszcze kiedyś wpadną. Arkhan, jesteś właśnie jedną z nich. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja pamiętam jeszcze wszystkie te rzeczy i swoją drogą trochę mi brakuje tych forumowych "wojen" o których mówisz ;). Co do Reinmara to człowiek zniknął więc będzie cienko, jedyną osobą z którą mam jeszcze kontakt (jeśli chodzi o ludzi z gothic.net) jest Trivet, jego też jeszcze pamiętacie prawda? :) Fajnie powspominać.

--- Cytat: Elrond w 01 Sierpień 2013, 10:19:06 ---Pytałeś się ogółu Orzeszku <ignorant>

--- Koniec cytatu ---

Nie bierz wszystkiego na poważnie zią :*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej