Tawerna Gothic > Serwis

8 urodziny Tawerny Gothic

<< < (5/9) > >>

Devristus Morii:
Dopiero dotarłem do komputera :<
To ja dziękuję, że mogę być częścią społeczeństw zwanego Tawerną Gothic. 8 lat minęło szybko, ale przyjemnie. Poznałem tutaj dużo wspaniałych ludzi, a także i tych nie wspaniałych, ale ich już mniej. ÂŻyczę Nam szybkiego "powrotu do zdrowia", świetności, wytrwałości w czasach kryzysu i żebyśmy istnieli jak najdłużej.

--- Cytat: Isentor w 24 Lipiec 2013, 09:58:51 ---Jakie zdarzenia z historii strony wspominacie najlepiej? Pamiętacie o starych użytkownikach, którzy nieźle zamieszali?

--- Koniec cytatu ---
Najlepiej wspominam zamieszanie z Rychem :D

Mogul:
sto lat, chce nagrodę xD

Szarleǰ:
Mi podobnie jak Devowi najbardzje utkwiły w pamięci akcje z Rychem, to było całkiem śmieszne do czasu, aż każdy sie zorientował, że to czysta prowokacja i nikt go nie brał na poważnie :(. Chce mi się również śmiać jak przypominam sobie wszystkie wojny o stanowisko moderatora i postacie takie jak Crisis, Reinmar bądź DODO :d. Wtedy to wszystko było jakieś takie ważne i ekscytujące, że jak o tym myśle, to aż bym się chciał na chwilę wrócić i ponawrzucać sobie z nimi wszystkimi jeszcze jeden raz, czujecie to prawda? :)

Elrond Ñoldor:
No.

Szarleǰ:
Niepytany milczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej