Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (55/73) > >>

AbukSmok:
Gdybym był w takiej sytuacji wybrał bym stary obóz.Choć nie przepadam za nim z powodu Gomeza.

diegoziom:
Myśle że najbezpiecznej jest w starym obozie i najczęściej tam jestem ale też Nowy Obówz ma zalety np jak się zostanie szkodnikiem można odrazu zostać najemnikem a w obozie sekty odrazu nauczyć się 4 kręgu magii.

Lord_Mud:
Ja bym wybrał nowy obóz bo tam jest gorn, Lee, Lares, Mają fajne zbroje. Taniej się płaci u Corda za walkę mieczem. Jest tawerna a u innych obozów tego nie ma. Także jest własna kopalnia, jeszcze łatwo dołączyć Jedyne co mi sie nie podoba to zachowanie niektórych szkodników np. Lewus albo Krzykacz po za tym większość szkodników to ćpuny i tak naprawdę to tylko najemnicy dbają o ?porządek?

Jane Doe:
Chryste, co za kompromitacja. Przepraszam za spam, ale nie wiem, jak usunąć wiadomość. Gdyby jeszcze jakiś mod to czytał - proszę o usunięcie tej wiadomości :)

gumbas18:
Ja wybrałem Nowy obóz ponieważ tam się najlepiej czułem ponieważ był tam dobry przywódca Lee. starego obozu nie lubię ponieważ władcą tego obozu jest Gomez i jego śmieszni magnaci a nienawidzę świrów z sekty ponieważ oni by tylko ciągle bakali i modlili się do śniącego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej