Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
McSloniu:
Ja zostałbym cieniem, może potem strażnikiem, ale nie pałałbym się do Tego robiąc super zadania. Wolałbym w spokoju poczekać jak bezimienny rozwali barierę ;D Sekta odpada. Potem Nowy Obóz....hmmm.. moze jak bym był silnym wojownikiem to zostałbym, kurierem magów bo po zniszczeniu bariery otrzymałbym ułaskawienie.
Lord_of_Gothic:
A ja tez zostałbym cieniem bo stary obóz jest fajny i jest najsilniejszy z wszystkich obozow i ma fajne zbroje :)
Malak:
Ja bym wybrał Nowy obóz może nie jest tak dobrze ufortyfikowany, ale na większość ludzi można tam polegać. ( np. Gorn,Lee)
Necs:
Ja wybieram Obóz na bagnie. ÂŚniącego oczywiście nie ubóstwiam, ale podoba mi się to miejsce ze względu na ÂŚwiątynnych Strażników :p Mają bardzo ciekawe pancerze no i są dobrymi wojownikami. Drugi obóz, który wybieram to Nowy obóz, ze względu na Magów Wody, a to dlatego, że lubię parać się magią w serii Gothic.
Ainur:
Ja bym się przyłączył do nowego obozu zakolegowałbym się z szkodnikami potem zostałbym najemnikiem albo magiem okradałbym konwoje z wszystkim jest dobrze ufortyfikowany i tam można poczuć wolność.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej