Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Diego_Zabrze:
Ja na początku najbardziej lubiłem Stary Obóz ale potem se zagrałem i w pewnym momencie wyrzucili i od tego czasu lubię Nowy Obóz a Lee stał się moim ulubionym NPC
momo:
Zdecydowanie na początek przyłączyłbym się do Starego Obozy i trzymał się z dala od kłopotów. Rozpocząłbym trening, a kiedy stałbym się bardziej sprawny w walce prawdopodobnie odszedłbym ze SO do Nowego Obozu i pomagałbym magom ognia w planach wydostania się z kolonii. Nawet jakby nic z tego to zawsze trzymałbym z Diego, Gornem, Miltenem i Lesterem bo to przyjaciele na których zawsze mógłbym polegać.
MenThor:
--- Cytuj ---odszedłbym ze SO do Nowego Obozu
--- Koniec cytatu ---
Myślisz, ze w NO tak z otwartymi rękami przyjęliby cię? Przypomne ci, że wNO bardzo nie lubią ludzi Gomeza i nie łatwo się przepisać, pozatym narobiłbyś sobię wrogów wśród Cieni i Strażników. Zobacz na Bezimiennego on do Najemników mógł dołączyć dopiero po znalezieniu kamieni ogniskujących a poza tym wcale nie chciał odchodzić ze SO, tylko został z niego wyżucony a to pomogło mu w uzyskaniu zaufania Lee i spółki.
Dragosani:
Ja bym poszedł do Obozu na Bagnie, nie żebym specjalnie ÂŚniącego czcił, ale tam mógłbym szkolić się w walce mieczem i używaniu magii. Starałbym się zostać Strażnikiem ÂŚwiątynnym bo oni mają fajne zbroje. Będąc w tytm Obozie chodziłbym sprzedawać zioło do Nowego i tam bym już został, albo poszedłbym na Pełzacze i troche tego ścierwa ubił.
Kereth:
Ja wybieram NO bo:
- Fajny przywódca
- Można robić co się żywnie podoba
- Nie lubią Gomeza
- Jest tam mój przyjaciel Lares
- No i mają fajne pancerze
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej