Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Foltest:
Ja udałbym się do Starego Obozu ponieważ:
- jest najlepiej ufortyfikowany
- jest arena na której wojownicy walczą
- można tam praktycznie wszystko dostać
- są starzy przyjaciele
- jest kumpel Wrzód
Eomer Syn Króla:
Gdybym został wrzucony do Koloni Karnej to udał bym się do Starego Obozu dlatego,że:
* Jest najlepiej ufortyfikowanym obozem w Koloni
* Za małą opłatą jesteś bezpieczny
* Są tam ludzie, którzy w razie potrzeby mogą ci pomóc
* Znajduje się tam jakaś rozrywka (Na przykład Arena)
* Można znaleźć tam wiele wartościowych rzeczy
sluga bogow:
Ja też wybrałbym SO, ponieważ w NO jest niebezpiecznie (Lewus, który karze nam roznosić wodę, knajpa do której wpuszczają tylko krety i szkodników, brak wolnych chat (Krzykaczowi trzeba było zabrać siłą), siedziba Laresa do której nie bardzo chcą nas wpuścić) i brak konkretnej dowodzącej osoby(do końca nie wiadomo, czy to magowie wody rządzą, czy Lee i jego najemnicy). W sekcie do końca nie podobają mi się ci cali guru, którzy na początku nie chcą się do nas odzywać. W ogóle gdyby zaatakowano ich obóz nie mieliby szans (słabe ufortyfikowanie). Dochodzi do tego to, że ich obóz leży na końcu koloni. A w SO jest:
- handlarze mają ciekawe towary
- ma mury (szkoda tylko, że drewniane, ale ma zamek)
- jest arena
- ma doskonałe położenie( samo serce koloni)
- dwie bramy, które można zamknąć podczas ataku
- cienie i strażnicy mają fajne pancerze
- jest konkretny dowódca( Gomez )
- są tam także magnaci
Wadą jest to, że zamek nie jest do końca zadbany(niektóre pomieszczenia nie posiadają sufitu, w niektórych pomieszczeniach są sterty gruzu)
Pan Grubuś:
Jam bym brał stary obóz bo jest najbezpieczniejszy. No może nie tyle najbezpieczniejszy co przytulny. Jets wokół ogrodzony murym i są tylko 2 bramy które w każdej chwili można zamknąć ;) A inne obozy są tak jakby otwarte na świat, więc nie czuł bym siętam beazpiecznie ;)
Pozdr.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej