Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (37/73) > >>

krystianxdd:
Do Starego Obozu ... Tam Jest Najlepiej Wg. Mnie .. (Nie Ze Względu na Gomeza BO go nie lubie )

Bania23:
Zdecydowanie wybrałbym obóz na bagnie :) Idąc fabułą: do nowego bym nie dołączył bo raczej nie chciałbym ryzykować podpadniecie ludziom ze starego(skąd ja bym wiedział że wrócę z powrotem wciskając wałka diegowi-lista). Do starego też mi się nie widzi bo tam nic tylko wyzysk a do kopalni mnie nie ciągnie :)(no chyba, że udało by mi się zyskać przychylność Cieni, a to nie jest takie pewne) Tak więc zostają mi bagna. Dostać się łatwo, a w dodatku 3 darmowe jointy dzień w dzień :) Sama praca przy zielsku też niczego sobie :) No ale ostatecznie okazało by się, że popełniłem błąd bo bagna by w końcu upadły i albo bym oszalał albo stał się poszukiwaczem. Nie za fajnie :) Jak to dobrze, że to tylko gra :D

Pozdrawiam

wiktor1997:
Ja bym poszedł do starego obozu poniewasz zapłace strażnikom i nic mi się nie stanie

Anv:
Ja od razu pobiegł bym do Starego Obozu. Ja chciałbym tam zostać Magiem Ognia. Jakoś te od wody mnie nie kręcą:D. No i oczywiście gruube mury. Podczas oblężenia, Ten obóz prztrwałby chyba najdłużej.

Pr0c3n7:
Ja dołączył bym do Starego Obozu z powodów następujących:
- Fajnie wygląda
- Te czerwone ciuszki  
- Jest tam Diego
- Przypadła mi do gustu hierarchia w tym obozie. nie ma takiego burdelu jak w pozostalych
- Dość spokojne miejsce. Najbardziej obronny obóz
Potem chętnie szpiegował bym w Obozie na Bagnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej