Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (36/73) > >>

Adanos92:
Zdecydowanie NO ponieważ iche przywódca jest Lee (moj ulubinoy NPC)generał który walczył za króla
są silni i dobrze wyszkoleni najemnicy szkodniki niezłe cwaniaki magowie wody maja swoja kopalnie rudy dość duży obóz i w ogóle jest the best :)

Demites:
Ja dołączył bym do Nowego Obozu, gdyż jest tam bezpiecznie, jest Gorn i Lee, no i nie dręczą Cię jak w Starym Obozie, te wymuszone wypłaty za ochronę, haracze, wyzyskiwanie nowych nie istnieje w Nowym Obozie. No i dostaje się niezłe wypłaty, a praca holldarna nie jest.

Krystian55:
Ja tam wolę Stary Obóz. Dlaczego?
- !Bespieczeństwo!
- Dasz straży rude, masz zapewnioną ochronę,
- Milten i Diego :)

Takeo:
Ja dołączyłbym do NO. Panuje tam jakiś dziwny spokój i sielanka. Po za tym bardzo lubię Lee, ponieważ jest świetnym przywódcą. Można tam znaleźć wielu przyjaciół, którzy pomogą w potrzebie. Podobają mi się ich zbroje i broń.
Pozdrawiam.

Randall:
Ja w grze zodołączyłem do wszystkich obozów jak przehodziłem GOTHIC1 po pare razy . Ale nie o tym mowa ja dołączył bym zdecydowanie do najemników bo tam nie rozkazuje  Gomez tak jak w starym obozie a w obozie sekty musiał bym się modlić do tego niby boga . W nowym  obozie bym wykonywał z wielką radością  dla Lee

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej