Tereny Valfden > Dział Wypraw

Inwestycja

<< < (9/9)

Tkoron:
Nie no serio to już jest przegięcie, rozumiem jeszcze że stara sądziła że blefuje, ale dziewczyna która właśnie usłyszała o śmierci szefowej tak nie reaguje, to już jest bullshit.
Frideric wraca sobie w dowolny sposób do domu, choćby i piechotą, a nagrodę możesz sobie odpuścić, to i tak straciło sens dosyć dawno.

Mogul:
Logiczne myślenie jest wymagane w każdej wyprawie. Zauważ, że ona nie myślała, że blefujesz, lecz chciała sprawdzić, czy nadajesz się do tej pracy. Wystarczyło wykonać subquest i było by po sprawie. Mogę jedynie przeprosić za opóźnienie jakie było przy odpisywaniu moich questów.

Zadanie zakończone niepowodzeniem.

Tkoron:
Logicznie myśląc nie dyskutuje się z facetem który grozi ci śmiercią, a tym bardziej z takim który właśnie zabił człowieka. Zwłaszcza kiedy jest się bezbronną kobietą. Jasne, że mogłem wykonać subquesta, ale to nie w tym rzecz, jaki jest sens tworzenia zadań do przejścia po sznurku? Ja zagrałem nietypowo a Ty to kompletnie zignorowałeś, dziewczyna mogła uciec i wołać straż, mogli mi załatwić Friderica i bym się nie obraził, bo z tym liczę się jeżeli zabijam człowieka w środku miasta. Ale dziewczynka, która zachowuje się jakby co najmniej miała grupkę żołnierzy do ochrony, jest po prostu idiotyczna. A co do samych opóźnień to tak jak pisałem, tych Ci akurat zupełnie nie mam za złe.

Isentor:
//Wyprawa zostaje zamknięta, ponieważ ostatni post został napisany ponad miesiąc temu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej