Tereny Valfden > Dział Wypraw

Kurwy, wino i domino!

(1/28) > >>

Adaś:
Nazwa wyprawy: Kurwy, wino i domino!
Prowadzący wyprawę: Aragorn, Adaś
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Adamus(Adaś), Blaze, Zeleris
Adamus siedział sobie, na skrzyni nie opodal portalu do Tinrilet. Czekał on w nadziei że Aragorn przyśle kogoś tak jak mu napisał w liście. Więc nie pozostawało mu nic jak tylko czekać i obserwować przechodzących ludzi.

Zeleris Flamel:
Pośród przechodzących ludzi Adamus niestety nie dostrzegł tego, którego przysłał Aragorn. Ta osoba spadłą bowiem z nieba. Dracon wylądował zwinnie parę metrów od Adamusa. Poprawił szatę, złożył skrzydła i podszedł do czekającego człowieka.
- Witaj, miałem się tu stawić - rzucił na powitanie. Rozejrzał się, lecz nigdzie nie dostrzegał wspomnianego przez ludzi, którzy go zwerbowali, niziołka.

Adaś:
-Cześć ÂŻeluś, tak myślałem że ty zostaniesz wylosowany. Powiem ci że dobrze!
Powiedział Adamus witając się z draconem.
-A powiedz odświeżyłeś już sobie wiedzę co do puszczania wiatrów?

Zeleris Flamel:
- Wylosowany? Heh, wiedziałem, że wybieranie kandydatów do tego zadania nie ma nic wspólnego z ich umiejętnościami - zaśmiał się dracon. - Jeśli zaś chodzi o wiatry, to cóż... ta kaczka, co ja jadłem w karczmie była dziwnie przyprawiona. Nieco podejrzanie mi burczy w brzuchu po tym. Cicho, słyszysz? - Dało się słyszeć dziwne bulgotanie. - Wiatry mogą z tego być. - Wyszczerzył się paskudnie. - No, ale o wiedzy mówiłeś. Ostatnio miałem okres wzmożonej nauki. Jeśli będzie trzeba, to moja magia jest gotowa do użytku.

Anette Du'Monteau:
Niziołek zleciał gdzieś z pobliskiego dachu. Idąc w stronę Adamus i Zelerisa, przycisnął pięść do twarzy, gdyż strasznie chciało mu się ziewać, a miał jeszcze resztki manier. -Długo trzeba było na was czekać. - skomentował drapiąc tył głowy. -Powiecie mi coś więcej na temat zadania barona Jaszczurki? Jak zwykle nie był zbyt wylewny co do tego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej