Tereny Valfden > Dział Wypraw

Skóry wiwern

<< < (42/94) > >>

Mogul:
//: weź nie kpij ze mnie, bo akurat klamiesz i jesteś fałszywy w tym co robisz. Kretynem nie jestem i widzę Twój stosunek do mnie od czasu kiedy opuściłem Twoja organizacje. Czepiasz się mnie i mojej postaci od dawna w sposób większy niż co do innych.

Gunses:
//Nie będziemy o tym gadali tutaj. Chcesz się wyżalić, zapraszam na fb.

Veirek:
Veirek myślał ze unikając ataków ogonów najgorsze było za nim, jednak nie przewidział ze był wciąż za blisko od przeciwników, którzy zaczęli używać pysków żeby go ugryźć, on nie mając żadnego planu zaczął się cofać robiąc tym samym uniki wpadło mu do głowy:

Jeżeli zdołam jednego przebić, drugi mnie zaatakuje i ugryzie, mogę też zacząć machać włócznią w nadziei ze przetnę im głowy, ale one są nadal za blisko i jeżeli chociaż jedna trafi w moją włócznie stracę  jedyną broń jaką mam.

Przeciwnik wciąż i wciąż starał się go ugryźć,on starał robić uniki cofając się.

-Już wiem ugryźć,ale kiedy. powiedział sam do siebie

Szczęście mu sprzyjało niedaleko upadł Aragorn który choć na chwilę odwrócił uwagę istot z którymi obecnie walczył.

Wiedząc ze innej okazji nie otrzyma, kucnął i zaatakował, trzymał włócznie w obu rękach, starał się  znaleźć się jak najniżej wiwerną żeby zaatakować w jej głowę, po chwili znajdował się tam gdzie chciał i dźgnął, przebijając jednej z wiwern szczękę od dołu włócznią, druga wiwerna zorientowała się ze wojownik wykonał swój ruch i się obróciła się w jego kierunku w celu ugryzienia go, Veirek wiedząc ze nie ma szans wyjąć włóczni sam ugryzł bestię, dało mu to wystarczająco dużo czasu żeby wyjąć włócznię z głowy przebitego przeciwnika i się cofnąć na kilka kroków od osłabionej wiwerny

11/21

//Insentor poprawił post jest ich 21 :) 

//small edit zrobiłem nie ubiłem 2 tylko 1 ^ ^

--- Kod: ---Zgubne ugryzienie

Dzięki ostremu uzębieniu jesteś w stanie wgryźć się głęboko w ciało przeciwnika wyrządzając mu dotkliwe rany. Dodatkowo Twoja ślina zawiera masę bakterii i toksycznych substancji, które osłabiają przeciwnika dwukrotnie zmniejszając jego siłę oraz szybkość.
Funkcja - Otrzymujesz dodatkowy finiszer na post, jeśli ugryzłeś wcześniej przeciwnika.

--- Koniec kodu ---

--- Kod: ---Zmiennocieplność

Gadzie korzenie zmuszają Cię do życia w słońcu, które sprawia, że jesteś dwukrotnie silniejszy i szybszy. Chłód nocy osłabia Cię powoli wprowadzając w letarg. Dlatego po zachodzie słońca Twoja siła i szybkość spada dwukrotnie.
Funkcja - W dzień otrzymujesz plus jeden dodatkowego finiszera na post, w nocy otrzymujesz minus jeden od liczby możliwych do wykonania na post finiszerów.

--- Koniec kodu ---

Mohamed Khaled:
Widząc zamęt jaki panował na polu bitwy. Wszędzie było pełno krwi, i trupów wiwern.
Heshar anash! wykrzyczał podbiegając do Veireka. Pomóc? zapytał kumulując energię. Kula ognia została stworzona, i rzucona prost w łeb wiwerny. Bestia padła, lecz nadleciały 2 kolejne.
Heshar anash! wymówił ponownie. Kolejna kula ognia powstała w ręce, i kolejna poleciała prost w stwora, i kolejny raz trafiła w głowę. Starał się nie zniszczyć skór. 2 bestie padły już na ziemie. Ruszyła na niego 3 bestia. Tu było troszkę inaczej. Wiwerna chwyciła Kratosa za nogi, i już miała się wznosić gdy Cry wykrzyczał: HESHAR! HESHAR! Dwa ogniste słupy poleciały na stwora raniąc go niemiłosiernie. Puściła ona szarego wilka, którego przydomek wziął się od tatuażu biegnącego przez całe ciało. Stwór ryczał, aż było go żal. Nie długo trwała ta męczarnia. Padła martwa, z płonącą resztką głowy i mózgu.

14/21

//No serio? :)

Isentor:
//Mamy dzień, godzina 18.

Aurius przeliczył siły na zamiary, druga z wiwern zaatakowała brzytwą wbijając w rycerza swoje ostre zęby. Poszarpała nim w obie strony po kilka razy po czym rzuciła w krzaki.
//Masz przegryziony brzuch i plecy na głębokość 5 centymetrów, są to ślady po 46 zębach wiwerny. Wiwerna to bestia II kategorii tak więc potrzebujesz 2 finiszerów na wykończenie 1 wiwerny w poście i 2 finiszerów w przypadku obrony przed nią.

2 wiwierny nie zaprzestały pościgu jedna z nich nadal biegła po ziemi zaś druga zeskakując z korony drzewa przygotowywała się do pochwycenia Nocturna.

Gunses oślepił na następny post z walką 4 wiwerny.

Aragorn zabił 1 wiwerne.

//Gdzie pojawił się Devristus? Trzeba opisać, w umiejętność wyznacza określone kryteria.

//Veirek Twój post jest nieco zawiły ale z podliczenia wynika, że zabiłeś jedną i tą samą wiwernę, więc wszystko się zgadza.
Druga z atakowanych przez Veireka wiwern ogłuszyła go skrzydłem.

//Kratos wypowiadasz inkantacje podmuchu ognia, to co innego niż słup ognia.
Kratos upadając zrzucony przez martwą wiwerne nabił sobie kilka siniaków.

//Piszcie takie podsumowanie, bo myli się wam liczebność.
14 zabitych wiwern
7 żywych wiwern

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej