Tereny Valfden > Dział Wypraw

Kamienny Sen

<< < (4/5) > >>

Gunses:
//1 nasz rok to 3 lata marantowe.
//Przyjmijmy, że mieliście być wybudzeni po 2 latach i tak też się stało, więc nie było was 6 lat fabularnie.

- Dojdźcie szybko do zdrowia. Będę miał wam kilka spraw do zaoferowania, przywództwo nad ugrupowaniami.

Melkior Tacticus:
- Już mi lepiej. Minie pewnie z dzień zanim w pełni się rozruszam. Masz zamiar zmienić kadry? W sumie to się nie dziwię.

Nikolaj:
- Nieważne bracie ile lat spaliśmy. Niech nasze umysły dojdą do pełnej sprawności. Tylko Gunsesie, musisz opowiedzieć nam o całej sytuacji Numenoru. Z twojej krwi wiem, ze podzieliłeś Sabat na trzy części. W jednej szkoła magię umysłu. Nie mam zamiaru się za nią brać. W drugiej są łowcy. Czyli Ci, kim ja sam byłem i co jest bliskie mojemu sercu. Trzecia... Nie wiem, nie mogę ujrzeć tej ścieżki.

Gunses:
- Tak, zmiana zarządu, bo tamten nie wypalił. Ostatnie ugrupowanie mieście się daleko na północy, w ruinach Opactwa Notre Dame. Powołałem ponownie Wielki Krąg, ma największa władzę. Potrzebuję kogoś na stanowisko Wieszczego w Klanie Nimroda i na stanowisko Głównego Aurora w Wielkim Kręgu.

Nikolaj:
- Klan Nimroda, rozumiem od myśliwych. Nie mam nic przeciwko... Kiedy wyruszamy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej