Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Ostatnio grałem w...

<< < (8/12) > >>

bonita:
Ja wstyd sie przyznać, ostatni raz grywam w Zoo Tycoon :D Stara gra, ale lubię takie gry ekonomiczne., Polecam wszystkim którzy lubią zwierzęta i cenią sobie wszelkiego rodzaju gry ekonomiczne i strategiczne.

Isentor:
Z czystej ciekawości i trochę z powodów fanatyzmu do serii, jaki nadal tkwi we mnie od podstawówki. Postanowiłem zagrać w Dragonball Xenoverse. Nie przepadam za bijatykami w przestrzeni 3D, ponieważ w walkach często dochodzi do kuriozalnych sytuacji. Ale w przypadku uniwersum DB ma to swój urok. W zasadzie ta gra ma wszystko co Isentor będący X lat temu w gimbazie mógłby chcieć od takiej gry. Poniżej screen mojej postaci w uroczysz, fioletowych rajtkach.

W kampanii gramy swoją postacią ale w trybach wyzwań możemy zagrać każdym bohaterem z serii. Nasza postać może odblokować i kupić dowolny ekwipunek należący niegdyś do danej postaci z uniwersum DB. Podobnie mamy w przypadku ataków specjalnych, umiejętności etc. etc.

Silion aep Mor:
Ja ostatnio grałem w: Uwaga zaskocze was, GOTHICA, a dokladniej mowiac w dwojke. Dobrze jest czasem sobie odswiezyc starego dobrego gothica ktory mimo tego iz jest tak kanciasty i kwadratowy ma swoj urok i klimat.
W co tam jeszcze grałem? Jak sobie przypomne to dopisze :D

Elrond Ñoldor:
Jako że postanowiłem sobie odświeżyć całą serię, poinstalowałem Gothicki i gram (jak mam czas oczywiście). Do tej pory przeszedłem G1 Edycję Rozszerzoną, aktualnie łupię w G2NK Returning. Gra się nawet dobrze. ;)

Isentor:
Jakby to ująć - Pillars of Eternity! Pillars of Eternity! Pillars of Eternity!

Fan gier cRPG starszej daty odnajdzie w tym tytule to co najlepsze. Czyli czytanie książki i grę w jednym. Pomimo tego, że twórcy mogli już sobie darować niektóre mechanizmy, postarzałe przez 20 lat. Udało im się przenieść wiele rzeczy podążając z duchem czasu i nie wyrzec się stylowej, ręcznie rysowanych oprawy graficznej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej