Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Wiedźmin 3: Dziki Gon
Okular:
Szkoda że "Wiedzmin" to saga i robią ostatnią częśc...
Funeris Venatio:
To już tylko kilka miesięcy! :D
//www.youtube.com/watch?v=xx8kQ4s5hCY
Silion aep Mor:
No i mamy juz od jakiegoś czasu Wieśka. Teraz pytanie, jak wrażenia?
Gunses:
--- Cytat: Silion aep Mor w 14 Czerwiec 2015, 11:34:31 ---No i mamy juz od jakiegoś czasu Wieśka. Teraz pytanie, jak wrażenia?
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie była to część, którą pełnoprawnie zaliczyłem jako zakończenie sagi A. Sapkowskiego. Podjęte przeze mnie decyzje pozwoliły mi otrzymać najlepsze z możliwych (dla mnie) zakończeń. Teraz przechodzę go drugi raz, wraz z dodatkami Serce z kamienia i Krew i wino.
I mam pytanie. Mam wersję gry 1.3. Chciałbym dorzucić kilka modów, które może sprawiłyby, że gra będzie miała więcej klimatu. Rozpakowane mody należy wrzucić do folderu mods w folderze z grą. Tutaj pojawia się problem, bo ja nie mam takiego folderu. Po jego utworzeniu gra się nie włącza, a dodatkowo wyskakują jakieś errory, podobne do bugów z G2 NK czy G3.
Macie na to jakiś pomysł?
Rakbar Nasard:
--- Cytat: Silion aep Mor w 14 Czerwiec 2015, 11:34:31 ---No i mamy juz od jakiegoś czasu Wieśka. Teraz pytanie, jak wrażenia?
--- Koniec cytatu ---
Wiedźmin 3 to arcydzieło w swojej kategorii. Wiedźmina 1 nie przeszedłem nawet w 50%, Wiedźmina 2 prawie ukończyłem, natomiast trójeczkę przeszedłem w niebywałym napięciu i podekscytowaniu, i było mi zwyczajnie mało. Dodatki właśnie zakupiłem ale jeszcze nie zainstalowałem. Czekam na trochę czasu, aby przysiąść i ponownie zanurzyć się w tym pięknym, wykreowanym głównie przez CDP RED, świecie.
btw. Wiedźmina 3 będziemy wspominać tak samo jak Gothica 1 i 2, bo podobna gra prędko się nie pojawi. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej