Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Wiedźmin 3: Dziki Gon

<< < (3/5) > >>

Isentor:

--- Cytat: Gunses Cadacus w 05 Wrzesień 2016, 17:27:50 ---Macie na to jakiś pomysł?

--- Koniec cytatu ---
Nie pobierasz stąd? http://www.nexusmods.com/games/

Mając ich oprogramowanie tzn. nexusa nie martwisz się o nic. Mody pobierasz poprzez niego, instalujesz jednym kliknięciem. Bez babrania się w plikach jak to się robiło z modami dekadę temu. ;)

Gunses:
Hmm... No dobrze, nie mam ich oprogramowania. ;[ Co konkretnie mam od nich pobrać i zainstalować? Nexus mods manager?

Czy może tu też chodzić o to, że mam wersję 1.3 gry, a mody są na np. 1.2?

Isentor:

--- Cytat: Gunses Cadacus w 06 Wrzesień 2016, 11:35:34 ---Hmm... No dobrze, nie mam ich oprogramowania. ;[ Co konkretnie mam od nich pobrać i zainstalować? Nexus mods manager?

--- Koniec cytatu ---
Tak, manager pokaże ci, które mody są kompatybilne z twoją wersją gry.

--- Cytat: Gunses Cadacus w 06 Wrzesień 2016, 11:35:34 ---Czy może tu też chodzić o to, że mam wersję 1.3 gry, a mody są na np. 1.2?

--- Koniec cytatu ---
Zależy co zmienia mod. <aniol>

TheMo:
Wgrywanie modów do Wiedźmina jest łopatologiczne i polega na wrzuceniu jednego folderu do drugiego i nie trzeba zaśmiecać kompa jakimiś programami. Główna przyczyna tego, że nie działają to niezgodność wersji, więc przy nowym patchu trzeba czekać aż mody też zaktualizują.

Isentor:

--- Cytat: TheMo w 13 Wrzesień 2016, 15:04:49 ---Wgrywanie modów do Wiedźmina jest łopatologiczne i polega na wrzuceniu jednego folderu do drugiego i nie trzeba zaśmiecać kompa jakimiś programami. Główna przyczyna tego, że nie działają to niezgodność wersji, więc przy nowym patchu trzeba czekać aż mody też zaktualizują.

--- Koniec cytatu ---
Co kto lubi. Ja jednak stawiam na wygodę i oprogramowanie, które przy większych modach załatwi za mnie przekopiowywanie kilkuset folderów jednym kliknięciem. ;) Nie wiem co to się ma do "zaśmiecania kompa". To nie są jakieś aplikacje działające ci w tle i pseudo programy adware. To zwykła aplikacja do zarządzania modami. Nazwałbym to postępem. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej