Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
[ROZWIÂĄZANY] Tempo gry w gothic 2 mi spada.
Isentor:
Sprawdź z ciekawości, czy nic Ci się nie przegrzewa w kompie.Everest jest darmowym programem, w którym można sprawdzić temperatury podzespołów. A tak poza tym, jakiego systemu operacyjnego używasz?
Damian199M:
Windows XP
Professional
Wersja 2002
Dodatek Service Pack 3
sprawdzę ten program
Damian199M:
--- Cytat: Isentor w 25 Grudzień 2012, 21:53:22 ---Sprawdź z ciekawości, czy nic Ci się nie przegrzewa w kompie.Everest jest darmowym programem, w którym można sprawdzić temperatury podzespołów. A tak poza tym, jakiego systemu operacyjnego używasz?
--- Koniec cytatu ---
pobrałem ten program sprawdzałem temperatura procesora 9 lub 10 C.
ale temperatura płyty główne jest wysoka 41 C
Isentor:
--- Cytat: Damian199M w 26 Grudzień 2012, 11:17:55 ---pobrałem ten program sprawdzałem temperatura procesora 9 lub 10 C.
ale temperatura płyty główne jest wysoka 41 C
--- Koniec cytatu ---
Standardowa temperatura przy pracy. Dziwnie, że procesor ma tak mało. Ostatnie pytanie, to wersja systemu 64 czy 32 bity?
DfaX:
Ja ze swojej strony mogę dodać, że też kiedyś miałem problem z gothic'iem, ciął mi się strasznie, a przyczyną był dysk twardy który kończył już swoją żywotność. Tyle, że wtedy nie tylko gothic mi się ciął, lecz ogólnie komputer. Ewentualnie możesz sprawdzić prędkości dysku twardego programem HD Tune i wkleić tutaj to co wyjdzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej