Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

[ROZWIÂĄZANY] Tempo gry w gothic 2 mi spada.

(1/4) > >>

Damian199M:
Proszę o pomoc. W gothic 2 ( nie NK) jak gram spada mi tępo gry do tak niskiego że jak ruszę kamerą to po minucie na ekranie kamera się obraca. Jeżeli ktoś tak miał niech napisze jak zrobił żeby było normalnie.
Z góry dzięki. <rycerz>

Isentor:
Jesteś pewny, że Twój komputer spełnia minimalne wymagania gry? Podaj jaki masz procesor. CZy taki problem występuje również w innych grach?

Damian199M:
W innych grach mi tak się nie dzieje tylko w gothic 2 . A w gothic 1 jak gram i mi się zatnie i nic nie da się zrobić, trzeba resetować komputer. Mój procesor Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz. Mam niezbyt dobry komputer za kilka tygodni będę kupował nowe części.

Isentor:
Nie wiem jak w przypadku pamięci i karty graficznej. Przede wszystkim upewnij się, czy Twój sprzęt spełnia minimalne wymagania opublikowane przez producenta. Opisany przez Ciebie problem występuje często przy braku instalacji sterowników do procesorów z serii AMD. Ty masz jednak Pentium. Tak czy owak zalecam Ci zainstalowanie oprogramowania wspierającego stabilność i pracę pod ten procesor. Na pewno znajdziesz to na stronie Intela.

Damian199M:
Szukałem na stronie intela ale nic nie znalazłem. Sprawdzałem i mój komputer spełnia wymagania gothic 2. Karta graficzna Nividia GeForce GT 430 a pamięć 3 GB RAM .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej