Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnica elfich ruin

<< < (30/75) > >>

Tkoron:
Wampir i elf, jakże by inaczej, konflikty między ludźmi jakoś się nie zdarzają, jeszcze tylko tego brakuje żeby drużyna się rozpadła. Samo rozdzielanie się na kolejne grupy też nie podobało się chłopakowi. Jeszcze przed wyruszeniem do Valfden, miał okazję dowodzić większą grupą i  miał w tym temacie co nieco do powiedzenia.
-Dzielić się na grupy można, oczywiście, ale tylko jeżeli znamy teren i każda grupka ma określone zadanie. Wchodzenie do nieznanego, prawdopodobnie niebezpiecznego miejsca rozdzielając się jest niebezpieczne.
Zrobił co mógł, miał tylko nadzieje, że głupie kłótnie i ambicje nie zagrożą wyprawie.

Devristus Morii:
A mnie się zdawało, że był. W końcu kłócilismy się przy byle jakiej okazji, a podobno byliśmy kiedyś dobrymi znajomymi. Podobno bo nadal nie pamiętam. Mam nadzieję, że znajdziemy tu szept czasu odpowiedział wampirowi Dev i spojrzał się na Tkorona Nikt nie zamierza wchodzić do ruin, a tylko z daleka się przyjrzeć czy nigdzie nie ma ciał Mistrza i kranslouda

Gunses:
- O. Widzę przejawiasz pozytywizm. Sprawdzimy czy czasem coś już ich nie zabiło - powiedział do Devristusa. Na komentarze do człowieka nie miał sił. Nie wiedział kim on był, ani za kogo się uważał. W dodatku już się rozdzielili.

Elrond Ñoldor:
Elrond siedział na kamieniu obok Tkorona i rozmyślał. Dziwiła go usilna próba wciągnięcia ich do podziemi za Mistrzem i Garikiem. Wydawać by się mogło, że Devristus wie więcej od reszty (;p) - Isentor wyraźnie powiedział, żebyśmy tutaj zostali i czekali. Razem z krasnalem odeszli niedawno i osobiście nie widzę sensu za nimi iść. Ale nic... - wstał i rozciągnął się. - Jak tak bardzo zależy Ci Devristusie na sprawdzeniu chociaż kawałka ruin, to idę z tobą.

Tkoron:
Frideric spojrzał w stronę Elronda następny, chyba nie ma wyjście, jak tak dalej pójdzie to zostanę tu sam, Mistrz nie będzie zachwycony, ale to już nie moja sprawa.
-Skoro wszyscy chcecie iść to trudno, nie podoba mi się to, ale jeżeli idziemy to idziemy

//Taka drobna uwaga, moja postać wabi się Frideric, ew. Frideric Gravis(ale chyba poza domkiem nigdy jeszcze nie użyłem nazwiska :) ), poza faktem że w każdym moim poście się to przewija, to podpis jest pod avatarem :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej