Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Polecanie graczy [zgarnij bonusy]
Isentor:
--- Cytat: Odlot w 20 Maj 2014, 15:06:47 ---Zostałem polecony przez Funerisa Venatio.
Spełniłem na tę chwilę dwa punkty, dajcie mu więc stówę:
* gracz zapisuje się do gry z Twojego polecenia [50 grzywien]
* polecony przez Ciebie gracz tworzy domostwo [50 grzywien]
Uprzedzam posądzenia o multikonto, bo IP się mogą pokrywać czasem. W pracy po prostu mamy jedno i to samo.
--- Koniec cytatu ---
Funerisa Venatio otrzymuje 100 grzywien.
Canis:
--- Cytuj ---
* polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 180 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 100% [5000 grzywien] [tytuł szlachcica oraz nadanie ziemi]
--- Koniec cytatu ---
Z tego co wyliczyłem to już minęło 180 dni...
Gracz: Talia
Na ten moment widać w profilu: 100% aktywności, zatem mieści się.
Dołączył do gry: Odp: Rozpocznij swoją przygodę i przejdź przez portal prowadzący do Valfden - 03.01.2014, zatem dziś mija już więcej niż 180 dni.
Zatem poproszę o 5000 Grzywien!
Tytuł Szlachcica już otrzymam po raz 4 ty (raz za radę miasta, drugi raz za wyprawę, trzeci raz za poprzednie polecenie no i teraz) Mogło by wejść chociaż rangę wyżej... Odnośnie ziemi - chętnie przyjmę, ale proszę wziąć pod wzgląd, aby nie była zależna od żadnego szlachcica jeżeli można.
Isentor:
--- Cytat: Salazar Trevant w 21 Lipiec 2014, 20:47:04 ---Z tego co wyliczyłem to już minęło 180 dni...
Gracz: Talia
Na ten moment widać w profilu: 100% aktywności, zatem mieści się.
Dołączył do gry: Odp: Rozpocznij swoją przygodę i przejdź przez portal prowadzący do Valfden - 03.01.2014, zatem dziś mija już więcej niż 180 dni.
Zatem poproszę o 5000 Grzywien!
Tytuł Szlachcica już otrzymam po raz 4 ty (raz za radę miasta, drugi raz za wyprawę, trzeci raz za poprzednie polecenie no i teraz) Mogło by wejść chociaż rangę wyżej... Odnośnie ziemi - chętnie przyjmę, ale proszę wziąć pod wzgląd, aby nie była zależna od żadnego szlachcica jeżeli można.
--- Koniec cytatu ---
Grzywny są Twoje. Otrzymasz należną Ci ziemię. Wybierz sobie dowolną gminę.
TheMo:
Grę polecił mi Aragorn, dzięki swojemu filmikowi. Gram już ponad pół roku ze 100% aktywności.
Dom
KP
Zadanie
Przykładowa wyprawa
I dołączyłem do Bękartów.
Hagmar:
Potwierdzam. To ja poproszę należne mi bonusy :* Szczególnie grzywny i ziemię.
Bonusy się sumują? Bo jeśli tak to poprosze 9800 grzywien i jakiś kawałek ziemi, gmine Hardor np.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej