Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Polecanie graczy [zgarnij bonusy]

<< < (4/30) > >>

Isentor:

--- Cytat: Salazar w 04 Marzec 2014, 17:55:29 ---Już myślałem, ze się nie zgłoszę, ale skoro postać moja przeżyła, to czemu mam odmówić sobie przyjęcia nagrody za cudzą grę :D Szczególnie, że z mojego internetu korzysta. (Za to powinien być też jakiś dodatek  <poirytowany>) . Ale koniec żartów i do rzeczy:

Gracz: Talia

Na ten moment widać w profilu: 87% aktywności, zatem jest wystarczająco.
Dołączył do gry: Odp: Rozpocznij swoją przygodę i przejdź przez portal prowadzący do Valfden - 03.02.2014, zatem dziś mija 60 dni.
Dołaczył do organizacji: Krwawe Kruki [rekrutacja] Potwierdzenie przyjęcia tutaj: Test kruka #5
Wykonał zadanie Test kruka, lecz jest to element dołaczenia do organizacji, lecz także brał udział w wyprawie: ÂŚledztwo II - Bankiet w czarnym klifie - które ukończył z nie najgorszym efektem (wiem, bo prowadziłem i uczestniczyłem, mógł lepiej się popisać, ale to jego jakieś początki, zatem sąsiadowi wybaczę). 

Zatem poproszę o 1100 Grzywien!

--- Koniec cytatu ---
Grzywny są Twoje.

Canis:

--- Cytat: Isentor w 07 Wrzesień 2012, 01:13:10 ---
* polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 90 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [3000 grzywien] [tytuł szlachcica]
--- Koniec cytatu ---

Mój magiczny kalendarz informuje mnie, ze dziś mija 90 dzień gry Talii, więc przybywam po nagrodę!

Na ten moment widać w profilu: 82% aktywności, zatem mieści się powyżej normy.
Dołączył do gry: Odp: Rozpocznij swoją przygodę i przejdź przez portal prowadzący do Valfden - 03.02.2014, zatem dziś mija 90 dni.

Zatem poproszę o 3000 Grzywien!
Tytuł Szlachcica już posiadam, więc pewnie niczego poza grzywnami nie da :( .

Isentor:

--- Cytat: Salazar w 03 Kwiecień 2014, 16:38:41 ---Mój magiczny kalendarz informuje mnie, ze dziś mija 90 dzień gry Talii, więc przybywam po nagrodę!

Na ten moment widać w profilu: 82% aktywności, zatem mieści się powyżej normy.
Dołączył do gry: Odp: Rozpocznij swoją przygodę i przejdź przez portal prowadzący do Valfden - 03.02.2014, zatem dziś mija 90 dni.

Zatem poproszę o 3000 Grzywien!
Tytuł Szlachcica już posiadam, więc pewnie niczego poza grzywnami nie da :( .

--- Koniec cytatu ---
Grzywny są Twoje.

Lord21:
Witam

Gre polecił mi DarkModders

Odlot:
Zostałem polecony przez Funerisa Venatio.
Spełniłem na tę chwilę dwa punkty, dajcie mu więc stówę:

* gracz zapisuje się do gry z Twojego polecenia [50 grzywien]
* polecony przez Ciebie gracz tworzy domostwo [50 grzywien]

Uprzedzam posądzenia o multikonto, bo IP się mogą pokrywać czasem. W pracy po prostu mamy jedno i to samo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej