Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 5

<< < (11/13) > >>

xNoZoMi:
A może coś takiego ,żeby nie brać Arcani pod uwagę ,i zrobić kontynuacje Gothic 3:Zmierzch Bogów ,w której Xardas ,będzie chciał się zemścić na Bezim .

Talia:
Niezależnie z tego co nam wiadomo, piranie napisały ze robią podobną grę do poprzednich swoich produkcji (gothic 1-3 i risen 1 i 2), zatem nowe coś będzie czymś innym, innym tytułem, ale w podobnym klimacie do swoich poprzednich produkcji... takie jest moje zdanie.

Oczywiście ubolewam nad tym faktem, gdyż chciałbym zobaczyć kolejną część ale spod klawiatury PB. Gdyż już zmierzch bogów, arcania i upadek setariff są ewidentnym nabijaniem pieniędzy. Gdyby ewentualnie kiedyś 5 wyszła, wolał bym by opowiadała historię sprzed trafienia naszego bezimiennego za barierę. już 3 nie jest idealnym tworem, więc lepiej porzucić kontunuowanie od trójki, tylko wyjść w drugą stronę. Takie jest moje zdanie.

xNoZoMi:
Tak tylko raczej przed zrzuceniem Beziego do Górniczej Doliny ,nie był jakimś wojownikiem ,raczej zwykłym rabusiem.

Rip0sta:
Wolf_144 zapodał pomysł, który wg mnie jest doskonały !! Grał ktoś może w 2 epickie gry: serious sam 1 i 2 ? Pozniej utworzono remake tych gier, turbo grafika, i pare nowych rzeczy, ale w sumie grafika byla tam nadrzednym elementem.

Gdyby piranie zdecydowali się uczynić to samo z G1 i G2 ? Ten sa glowny watek fabularny czyli np G2 NK: najpierw wodny krag, potem Kruk, smoki w gorniczej i na koniec ozywieniec a Xardas kradnie jego moc... Jednakże nowe npc'ty nowe bronie, pancerze, qesty, potwory, oczywiscie stare rzeczy odrestaurowane ! Nowy silnik, nowy system walki, pirania powiedzieli: ...powrocimy do korzeni... , ...produkcja bedzie mroczniejsza niz poprzednie gry... tak wiec oznaczac to moze ze wracaja do gothicow 1 i 2, lub tworza inna historie.

Na nowego gothica 1 i 2 czekal bym chyba z wiekszym podnieceniem niz za wiedzminem 3

arni1552:
Z tą zemstom niepasi zwłaszcza że gdyby nie bezi niemiał by mocy. Najbardziej pasuje odbicie tej zasranej koloni i khorinis i bym dodał że benet, wilk, rod przeżyli i gdzieś są w koloni a dowiadujemy się to od ciphera i torlofa z zrujnowanej farmy onara

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej