Tereny Valfden > Dział Wypraw
Szkolenie Nocturna
Nocturn:
Witam. Przybyłem odbyć szkolenie!
Nazwa wyprawy: Wprowadzenie do przygody
Prowadzący wyprawę: Isentor
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Podstawowa znajomość technik walki dowolną bronią.
Uczestnicy wyprawy: Nocturn
Karta:
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/U%C5%BCytkownik:Nocturn
Isentor:
//Zapoznaj się dokładnie z tym wpisem. Brakuje Ci linku do karty postaci w profilu na forum, zaś w pierwszym poście nie umieszczamy statystyk, tylko informacje na temat wyprawy. Jak napisałem, wszystko jest w tym wpisie. Daj znać jak poprawisz. W razie wątpliwości pisz na PW.
Isentor:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Widzę, że masz broń. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 20 metrów od Ciebie.
Nocturn:
-Tak jest Panie! - odrzekł.
Nocturn wyciągnął miecz i niepewnym krokiem zbliżał się do zagrody, w końcu, nie wiedział co go czeka. Doszedł do zagrody, rozglądając się dookoła i czekając na dalsze wskazówki.
Isentor:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Nocturnem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Wyposażenie masz? Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej