Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najstarsi stażem userzy

<< < (2/4) > >>

Eric:

--- Cytat: Julian w 14 Lipiec 2012, 18:34:44 ---Data mojej rejestracji to: 10 Listopad 2007, 14:25:18.
Tak ku zdziwieniu wszystkich Julek siedzi tutaj od 5 lat. Rejestrując się na forum zaczynałem swoją przygodę z Gothiciem, oraz gimnazjum. W odróżnieniu od reszty tutaj zgromadzonych nie grałem w Marant. Z powodu swojego wieku. Dla 13 latka, Marant był czymś niemożliwym do ogarnięcia.
Ja tak jak Enzo zastanawiałem się czy wliczyć siebie w "Kanon najstarszych stażem userów". Dlaczego?
Otóż od 2008 roku opuściłem forum na ponad 3 lata. Wróciłem pod koniec lipca 2011. Byłem mile zaskoczony, że ktoś mnie pamiętał.
Jak na razie bywam tutaj prawie codziennie i nie zanosi się na to, aby to się zmieniło.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Ja miałem 10 lat jak zacząłem grać w Marant. :P

Patty:

--- Cytat: Dyum w 14 Lipiec 2012, 18:36:44 ---Ja miałem 10 lat jak zacząłem grać w Marant. :P

--- Koniec cytatu ---
Ja 13 i jakoś poszło xD

Ja pana Enzo pamiętam, nawet jedną wyprawę z nim zrobiłem, jeszcze w Sabacie. Nie wiem, czy można mnie zaliczać do grona najstarszych stażem userów, bo zarejestrowałem się w listopadzie 2007 roku, czyli, powiedzmy sobie szczerze, wchuj dawno temu. Mimo to należę chyba do tego ciut młodszego pokolenia.
Choć na standardy forumowe i tak jestem nieźle zaśniedziały. Od tego nieszczęsnego 2007 roku siedzę w zasadzie nieprzerwanie, choć najwięcej udzielałem się w 2008 roku, gdzie nawiązywałem swoje pierwsze, noobowskie przyjaźnie. Niektórzy mogą pamiętać Glorfindela, który swego czasu rozkręcił niezły młyn na forum - chyba oskarżał zarząd o satanizm, ale nie ręczę, bo pamięć już nie ta. W pewnym momencie zacząłem się też zapoznawać z weteranami, dosyć mocno zakumplowałem się z Altairem na ten przykład. Gość polubił mnie na tyle, że oddał mi w marancie jakieś uber przedmioty - swoją drogą po innych weteranach xD Jakoś potem wkręciłem się do redakcji, coś tam do biula napisałem, na marancie zostałem paktową bestią. No rozwijałem się. Zdaje się, przełom 2008/2009 to czas, że ludzie już mnie chociaż kojarzyli, a ze sporą częścią ekipy swobodnie przez komunikatory rozmawiałem.
Jakoś tak niedawno, tj. w zeszłym roku dostałem weterana, zaliczyłem krótki motyw z MG. Podsumowując niedługi monolog - trochę już tu jestem, trochę ludzi poznałem i trochę się dowiedziałem, można rzecz, nawet się czegoś na tym forum dorobiłem. Ale czy jestem "najstarszym stażem" to nie wiem.

Julian:

--- Cytuj --- bo zarejestrowałem się w listopadzie 2011 roku, czyli, powiedzmy sobie szczerze, wchuj dawno temu. Mimo to należę chyba do tego ciut młodszego pokolenia.
Choć na standardy forumowe i tak jestem nieźle zaśniedziały. Od tego nieszczęsnego 2007 roku
--- Koniec cytatu ---
Błąd merytoryczny mój drogi Arturze : )

W 2007 byłem totalnym n00bkiem forumowym. Gdybym grał w Marant doprowadziłbym do szewskiej pasji i kurwicy MG i Isa.

Nocturn:
A ja jestem na forum od.... wczoraj!  ;p

Julian:
No to idź się zameldować gdzie indziej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej