Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najstarsi stażem userzy
Nocturn:
ÂŻe niby gdzie? ;]
Julian:
Na przykład w Offtopie.
Nocturn:
Ok, zapamiętam <ignorant>
Bela:
14 Maj 2007, 18:20:20
jak dołączałem to IsentoR już był!
Tak samo pamietam Khaleba, Elronda i Dyuma jak przez mgłę.
W tamtych czasach login miałem - no własnie, pamięta ktoś? Oby nie..
No i był Elrath, Kapitan Greg, potem chabacik (same Pawły na razie), Lord Sado, Boba Fett, Galeria ciastek, mondry Canis, Dante i Travis przyjaciel wszystkich i wszystkiego. Dowodzili Is, Respev na motorze, Casano, jakiś koleś na A miał żółty nick, a dodo, boba i jeszcze ktuś tam byli modami
a potem dołączył serail aka rychu, młodszy brat kertha i wszystko sie spier*oliło hehe
Anv:
BeLuNiO ;) pamiętam... W tm czasie na forum zarejestrowany nie byłem, ale spędzałem już trochę czasu na czytaniu różnych wątków. Sam odważyłem się dopiero na początku 2008r. Mordy takie jak Gris, Mantos, Boba Fett, Gunses to chyba te główne, które wkręciły mnie w życie forumowe. Szczególny udział Grisa i Gucia z pewną akcją, dawno temu... Od tamtej pory przebywałem na forum aktywnie raczej, aż do tej pory. Z jakimiś drobnymi, kilkumiesięcznymi przerwami, jednak zawsze wracałem. Z resztą wszystko jest w statystykach profilu. Trochę czasu się nabiło. Po drodze trafiła się redakcja biula, weteran, MG w Marancie i sporo innych drobnostek. No forum matka. Więź niczym pępowina.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej