oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
"ponieważ występują on rzadko i jest bardzo wytrzymały." występują (one) i jest (on), jakoś tam pozmieniaj. Mam jeszcze pytanie: - Niestabilny kryształ działa negatywnie. Może warto byłoby określić dokładnie jak? Poparzenie na skutek uwolnienia zbyt dużej energii magiczne czy coś..- Kryształ fioletowy jest połączony z żywiołem umysłu. Jak to się ma do odłamka krwawego kryształu? Co daje fioletowy a co z krwawym. Bo nie wiem
Trochę paradoks, bo wampiry mają magię umysłu a nie maja kosturów. Chyba, że coś się zmieniło bez informacji w pokoju GM?
Dziwne bo było ok, spróbuje
Marant umar
Jejku jej, próbne maturki miałem, urodziła mi się siostrzyczka we wrześniu, a do dzisiaj daje ostro do pieca, trochę się poimprezowało i pobyło poza domem, a i teraz mam zjebany komputer od miecha gdzieś. ://///
Z telefonu pograłbym. Tylko nie wiem na czym stoi wyprawa, zgubiłem się i nie wiem co w związku z tym zrobić.
Przepraszam że się niecierpliwię, ale proszę cię Isentorze by coś odpisał w moim szkoleniu...