Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (1625/1739) > >>

Silion aep Mor:
Kto rozda talenty, nagrody i napisze podsumowanie wyprawy zamiast Melkiora?
Nie wiemy ile go nie będzie a talentami zapewne żaden uczestnik wyprawy nie pogardzi ;)

Canis:
Jeżeli chcecie mogę to zrobić ja...  <aniol> Niemniej jednak musi przypaść zgoda Isa i/lub Deva gdyż to oni rozliczają talenty...

Isentor:

--- Cytat: Silion aep Mor w 24 Styczeń 2016, 00:59:17 ---Kto rozda talenty, nagrody i napisze podsumowanie wyprawy zamiast Melkiora?
Nie wiemy ile go nie będzie a talentami zapewne żaden uczestnik wyprawy nie pogardzi ;)

--- Koniec cytatu ---
Zapewne Melkior, skoro to jego wyprawa. Podejrzewam, że talentów i tak nie dostalibyście szybciej. Niemniej to on jest prowadzącym i to jego obowiązek. Fakt, że został zbanowany za złamanie zasad to odrębny temat. Pozostaje wam więc na niego czekać.

Funeris Venatio:
Jeżeli upoważniam kogoś do odbierania za mnie pieniędzy u herolda, to wystarczy taki post, jaki napisałem w tamtym temacie, czy trzeba coś jeszcze?
Link do postu: http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php/topic,23911.msg449373.html#msg449373

[member=1]Isentor[/member] [member=268]Devristus Morii[/member] [member=24422]Melkior Tacticus[/member]

Isentor:

--- Cytat: Funeris Venatio w 24 Styczeń 2016, 16:21:28 ---Jeżeli upoważniam kogoś do odbierania za mnie pieniędzy u herolda, to wystarczy taki post, jaki napisałem w tamtym temacie, czy trzeba coś jeszcze?
Link do postu: http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php/topic,23911.msg449373.html#msg449373

[member=1]Isentor[/member] [member=268]Devristus Morii[/member] [member=24422]Melkior Tacticus[/member]

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---- Wypłatę z tytułu posiadania ziemi możesz odebrać wyznaczony przez gracza najemnik, wymagana jest wtedy pisemna zgoda w postaci grafiki wrzuconej na wiki Marantu.
--- Koniec cytatu ---
Nie można przepisać tego na innego gracza. Jeśli gracz nie odbiera wynagrodzenie, przepada ono. Może go wyręczyć jedynie jego sługa/najemnik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej