Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (139/1739) > >>

Mantos:

--- Cytat: Koza123 w 21 Maj 2012, 17:57:26 ---Ja przepraszam, że się wtrącę
--- Koniec cytatu ---

Błagaj o wybaczenie!

--- Cytat: Koza123 w 21 Maj 2012, 17:57:26 ---Czemu starzy gracze marantowi, którzy już nie grają i grać zamiaru chyba nie mają, nagle powracają właśnie w czasie zmian i wszystko krytykują?  <huh>

--- Koniec cytatu ---

Bo my z Pawłem zostaliśmy nasłani przez konkurencję by uderzyć w Marant kiedy będzie najsłabszy

A tak serio to ponieważ nowi "grzacze marantowi" widocznie dadzą sobie wcisnąć każdą ściemę ;/ I uwaga, może wam się wydać to szokujące, ale my nie hejtujemy tylko mówimy co jest źle, a nasza władza zamiast po prostu przyznać, że jest źle wykłóca się i idzie w zaparte

Gunses:
Ale mantos, Ty myślisz, że zmienisz Iska? Zawsze było tak że jak Isek sobie coś postanowi to tak jest i konie. ÂŻadne argumenty się tego nie imają. A to przykre...

Koza123:
Ja rozumiem, że dzielenie tej zbroi nie ma sensu, również tak uważam, ale cześć zmian jest dobra. A Wy macie niewielkie pojęcie o obecnych realiach gry. ;)

Mantos:

--- Cytat: Gunses w 21 Maj 2012, 19:22:28 ---Ale mantos, Ty myślisz, że zmienisz Iska? Zawsze było tak że jak Isek sobie coś postanowi to tak jest i konie. ÂŻadne argumenty się tego nie imają. A to przykre...

--- Koniec cytatu ---

Chyba zapomniałem przez moją długą nieobecność, że Isa nie obowiązują prawa boskie, ludzkie a tem bardziej logiczne ^^

--- Cytat: Koza123 w 21 Maj 2012, 19:24:50 ---Ja rozumiem, że dzielenie tej zbroi nie ma sensu, również tak uważam, ale cześć zmian jest dobra. A Wy macie niewielkie pojęcie o obecnych realiach gry. ;)

--- Koniec cytatu ---

Za to mamy dość dobre pojęcie o realiach gry gdy zaczynaliśmy i jak te realia wyglądały po zmianach więc możemy mieć pewną opinię. Poza tym kto powiedział, że wszystkie zmiany są złe?

Koza123:
A nikt. Ja na temat marantu v1, czy v2 się nie wypowiadam, bo wtedy nie grałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej