Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Thor Gromowładny:
A bo poprosiłem Isentora żeby usunął kwaterę i domek. A i kazał mi zmienić nick i założyć nowe domostwo. Więc wiecie. Orkiem nie chciałem grać bo jakoś mi nie przypadło do gustu.
Gunses:
A no to spoko Thor, dobrze że się wszystko wyjaśniło.
A czemu zadanie treningowe ma być takie krótkie? I czemu bez fabuły? Powinna być walką z Respevem, taka treningowa, potem jakieś zadanko iść po coś i coś załatwić używając mózgu, a w między czasie atak Młody wilka, Młody kretoszczur, Młody goblin, Młody ścierwojad.
Patty:
--- Cytat: Gunses w 21 Maj 2012, 18:54:07 ---A czemu zadanie treningowe ma być takie krótkie? I czemu bez fabuły? Powinna być walką z Respevem, taka treningowa, potem jakieś zadanko iść po coś i coś załatwić używając mózgu, a w między czasie atak Młody wilka, Młody kretoszczur, Młody goblin, Młody ścierwojad.
--- Koniec cytatu ---
Tylko tak naprawdę po co? Misja szkoleniowa ma nauczyć gracza poprawnie walczyć, myśleć nauczyć się potem musi i tak, nie ma sensu męczyć się z kilometrowymi zadaniami szkoleniowymi - imo zbyt duże obciążenie, ciężko wymyślić dobre, klimatyczne zadanie. Zwłaszcza, że jest to dla nowego gracza i takich zadań musi być dużo.
Anette Du'Monteau:
Ja tylko pracuje według schematu ustalonego :D
Adaś:
Czyli tak jak niewolnicy ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej