Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Grison:
--- Cytat: Gunses w 21 Maj 2012, 15:51:55 ---Dla mnie jest to logiczne. I tak będę to robił (jeśli dany scenariusz zaakceptuje Is).
--- Koniec cytatu ---
Jeśli to dla ciebie logiczne, to idź do notariusza i zastrzeż sobie, że chcesz być pochowany nago w metalowych rękawicach. Takim to sposobem za parę setek lat też ktoś będzie mógł otworzyć grób i znaleźć pył z kości wraz z pojedynczą częścią ubioru. Faktycznie "logiczne".
--- Cytat: Gunses w 21 Maj 2012, 15:51:55 ---Zdanie osób które nie grają, nie chodzą na wyprawy, a krytykują takie coś puszczam mimo uszu.
--- Koniec cytatu ---
To, że teraz nie gramy i nie chodzimy na wyprawy nie zabrania nam komentować rzeczy, które wg. nas są zrobione źle.
Ahhhh i w końcu...
--- Cytat: Gunses w 21 Maj 2012, 15:51:55 ---Hahahahaha... Ty jakiś niepoważny jesteś. Nie dostrzegasz, że ta karczma jest w Atusel? To tak jakbym wysyłał ludzi do karczmy Obieżyświat w stolicy i zamiast opisu karczmy dałbym opis miasta Efehidon. Oj Grisq, Grisq <facepalm>
--- Koniec cytatu ---
Hahahahaha. Dostrzegam. Wg. tego co sam napisałeś wcześniej, karczma w Atusel jako karczma w mieście nie powinna mieć oddzielnego opisu, podczas gdy w zasadach ma. Karczma w Efehidon natomiast nie ma, jeśli się już tego przykładu czepiłeś jak więc chcesz dawać jej opis?
Twój cytat:
--- Cytuj ---Opisane karczmy stoją w odosobnieniu, w lasach, na rozstajach, przy traktach. Coś a la gospoda Pod Martwą Harpią z G2. Jako że działają samodzielnie a istnieją to mają własne opisy, są lokacjami.
[...]
Gdybym zaczął rozpisywać się o każdej karmie w mieście, to musiałbym potem opisać każdy warsztat, każdą stajnie itp. Liczy się, że jest opis miasta i zaznaczone istnienie karczmy.
--- Koniec cytatu ---
Przeanalizuj co napisałeś i zastanów się czy to ma sens. Później natomiast nazywaj kogoś niepoważnym. Wydaje mi się, że sam gubisz się w tym co piszesz. Zabawne.
Koza123:
Ja przepraszam, że się wtrącę, ale jedna rzecz nie daje mi spokoju. Czemu starzy gracze marantowi, którzy już nie grają i grać zamiaru chyba nie mają, nagle powracają właśnie w czasie zmian i wszystko krytykują? <huh>
Gunses:
Bo to Gris i Mantos... Oni tak mają.... ;f
Patty:
A to mi mówią, żem hejter i krytycznie podchodzę do wszystkiego <ignorant>
Anette Du'Monteau:
Ja z Isem robiłem różnorakie rzeczy. Po prostu obgadywaliśmy sprawy, które trzeba było zrobić itd.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej